Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

17 proiecte de hotarari, aprobate in sedinta Consiliului Local Primaria Medgidia

ro

29 May, 2009 19:19 998 Marime text

PRIMARIA MUNICIPIULUI MEDGIDIA
905600,  Str .Decebal, nr.35,   
 tel 0241/ 820800 , fax 0241/810619
e-mail: primaria_medgidia@yahoo.com
                         www.emedgidia.ro

                17 proiecte de hotărâri, aprobate în şedinţa Consiliului Local Primăria Medgidia   

 Joi, 28 mai, a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia. Pe ordinea de zi au fost 17 puncte, şi toate au întrunit numărul de voturi necesare aprobării.
 Consilierii au aprobat  indicatorii tehnico-economici ai studiului de fezabilitate „Parc Industrial Medgidia, jud. Constanţa – Etapa I,  Infrastructură” – precum şi indicatorii tehnico-economici ai studiului de fezabilitate pentru „Centrul Zonal de Afaceri şi Cooperare Internaţională”.
 Existenţa unui centru zonal de afaceri şi cooperare internaţională pe relaţia România – Bulgaria ar reprezenta o modalitate de dezvoltarea a mediului economic pentru ambele comunităţi şi care va oferi sevicii companiilor şi agenţiilor economice din cele două ţări, prin organizarea unor expoziţii şi showroom-uri cu tematici diverse, organizarea de conferinţe, sesiuni de training şi consultanţă în afaceri şi domeniul juridic, delegaţii pe probleme economice.
 Un alt proiect aflat în discuţie a fost şi cel referitor la  „Aprobarea modificării şi completării H.C.L. nr. 22/2009 (privind aprobarea documentaţiei constând în studiul de oportunitate, caietul de sarcini şi regulamentul de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare precum şi mandatarea Primarului Municipiului Medgidia cu dreptul de a vota în Adunare Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Medgidia, pentru delegarea serviciului public de salubrizare).
 S-a mai aprobat Regulamentul privind desfăşurarea transportului interjudeţean, judeţean şi internaţional de călători pe raza municipiului Medgidia,  Regulamentul privind organizarea şi funcţionarea parcărilor de resedinţă aflate pe raza municipiului Medgidia, precum şi Regulamentul de vânzare a terenului pe care sunt amplasate garaje.
 Ultimul proiect are în vedere numărul mare de solicitări din partea proprietarilor de autovehicule plătitori de taxe şi impozite pentru garaje şi terenul aferent. Vânzările se fac către chiriaşii care deţin contracte de închiriere valabile şi legale, ale căror amplasamente sunt inventariate în domeniul privat al municipiului Medgidia.
 Printre punctele aprobate s-a mai votat şi proiectul de hotărâre ,,Aprobarea PUD – Amenajare parcări şi loturi locuinţe sociale”. Terenul pentru construirea locuinţelor sociale se află în intravilanul municipiului, pe strada Poporului şi este în suprafaţă de 5290 mp.  

29 mai 2009
Compartimentul Comunicare al Primăriei Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii