Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat privind ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia din data de 18 noiembrie 2010

ro

21 Nov, 2010 19:32 1003 Marime text
Consilierii PDL salvează PIDU lui Iordache

(PIDU = Planul Integrat de Dezvoltare Urbană)

În data de 18 noiembrie 2010 a avut loc şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia cu un punct pe ordinea de zi, "aprobarea modificării art. 2 din HCL nr. 50/2009 de aprobare a proiectului Reabilitare spaţii verzi şi parcuri în municipiul Medgidia şi a cheltuielilor eligibile, neeligibile şi conexe din cadrul proiectului", proiect ce avea termen scadent de depunere data de 22 noiembrie. Astfel, la a III-a rectificare a HCL 50/2009 Marian Iordache a prezentat tot un proiect de HCL cu greşeli.

Consilierii PDL l-au învăţat pe Iordache adunarea - ca să poată determina cheltuielile neeligibile ale proiectului, înmulţirea - ca să poată determina TVA-ul aferent proiectului şi gramatica - ca să înveţe să pună în acord subiectul cu predicatul.

Consilierii PDL care erau întotdeauna trataţi drept „gică contra", în şedinţa CLM din 18 noiembrie au fost ascultaţi cu atenţie şi fără întreruperi de colegii lor de la PNL.

Iordache a ascultat, a notat, a corectat proiectul de hotărâre după indicaţiile consilierilor PDL.

Intervenţia consilierilor PDL a salvat acest proiect şi Medgidia poate beneficia de o investiţie care ar fi fost compromisă de incompetenţa actualei conduceri a primăriei.

Biroul de presă al Organizaţiei PDL Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii