Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acorduri de colaborare între şcolile din Medgidia şi Kardzhali

ro

20 Dec, 2010 23:51 1804 Marime text
p1080885_.jpgÎn perioada 15-17 decembrie a.c., o delegaţie din Medgidia s-a deplasat la Kardzhali, ca răspuns la invitaţia lansată de primarul bulgar, Hasan Azis, în urmă cu două săptămâni, la Medgidia.

Din delegaţia condusă de domnul viceprimar Sorin Ţuţuianu au făcut parte şi directorii a trei instituţii de învăţământ, preotul de la Biserica Sf. Petru şi Pavel, membrii ai UDTTMR Medgidia. ,,Am răspuns invitaţiei domnului primar de a ne deplasa la Kardzhali, în vederea unei colaborări la nivel cultural şi educaţional, şi a dezvoltării, pe viitor, de proiecte comune de dezvoltare în acest domeniu. Vizita a fost productivă, şcolile Lucian Grigorescu şi Constantin Brâncuşi şi Liceul Nicolae Bălcescu semnând acorduri de parteneriat cu şcoal cu clasele 1-XII Petko Rachov Slaveikov din Kardzhali. Totodată, anul viitor vom avea participanţi din Kardzhali la Festivalul de Muzică Uşoară ,,Dan Spătaru" şi la Tabăra Internaţională de Pictură ,,Lucian Grigorescu" de la Medgidia, a spus domul viceprimar Sorin Ţuţuianu.

De asemenea, vizita a avut şi urmări favorabile în ceea ce priveşte aria religioasă, preoţii creştini din cele două localităţi purtând discuţii în vederea organizării de pelerinaje la locurile cu tradiţie din cele două ţări.

20 decembrie 2010

Comp. Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mama 22 Dec, 2010 15:56 iar plimbari....