Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centru de resurse si servicii pentru parinti si copii, la Medgidia

ro

15 Mar, 2010 17:04 1133 Marime text

PRIMARIA MUNICIPIULUI MEDGIDIA
905600,  Str. Decebal, nr.35,   
 tel 0241/ 820800 , fax 0241/810619
e-mail: primaria_medgidia@yahoo.com
                         www.emedgidia.ro

 Nr.5517/15.03.2010

Centru de resurse şi servicii pentru părinţi şi copii, la Medgidia

  Consilierii locali din Medgidia s-au întrunit vineri, 12 martie, în şedinţa extraordinară care a avut ca punct principal pe ordinea de zi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Consiliului Local Medgidia, pe anul 2010. În vederea propunerii spre aprobare a acestui proiect s-au avut în vedere mai multe premise, printre care: maximizarea veniturilor proprii, identificarea de taxe suplimentare de venit, îmbunătăţirea evidenţei contribuabililor şi a comunicării cu aceştia, asigurarea cofinanţării proiectelor europene, susţinerea programului de investiţii, precum şi asigurarea protecţiei şi asistenţei sociale pentru categoriile defavorizate.
La următorul punct s-a votat proiectul de hotărâre de aprobare a bugetului de venituri şi cheltuieli al Direcţiei de Servicii Publice Medgidia, pe anul 2010, propunere aprobată de consilierii locali.   
 În şedinţa extraordinară de la sfârşitul săptămânii trecute, domnul primar Marian Iordache a iniţiat şi un proiect cu caracter social, aprobat de consilieri. S-a aprobat atribuirea în folosinţă gratuită către Holt România, pentru o perioadă de cinci ani, a unei părţi din imobilul situat în Medgidia, strada Rahovei nr. 56, compus din şase încăperi în suprafaţă de 74,08 mp, în vederea înfiinţării unui Centru de resurse şi servicii pentru părinţi şi copii la Medgidia, proiect finanţat de UNICEF. Potrivit reprezentanţilor Holt România, la Medgidia se impune necesitatea înfiinţării unui astfel de centru şi demararea unui proiect ce are ca scop consolidarea familiilor din oraş şi localităţile limitrofe, precum şi dezvoltarea abilităţilor părinteşti, în cadrul acestui centru. Misiunea organizaţiei Holt este de a oferi fiecărui copil şansa de a avea o familie proprie, iar aceasta se realizează prin dezvoltarea şi implementarea unor servicii şi programe sociale.


15 martie 2010

Compartimentul Relaţii Publice şi Presă
Primăria Municipiului Medgidia 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii