Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci puncte pe ordinea de zi a sedintei de consiliu a lunii aprilie

ro

27 Apr, 2010 17:08 1165 Marime text

PRIMARIA MUNICIPIULUI MEDGIDIA
905600,  Str. Decebal, nr.35,   
 tel 0241/ 820800, fax 0241/810619
e-mail: primaria_medgidia@yahoo.com
                         www.emedgidia.ro
Nr.9005/27.04.2010
       
            Cinci puncte pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu a lunii aprilie

   Luni, 26 aprilie a.c., în sala de şedinţe a Primăriei Medgidia a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal. Consilierii au avut spre analiză cinci proiecte de hotărâre, iniţiate de domnul primar Marian Iordache. Toate propunerile au întrunit numărul de voturi necesar spre a fi admise.
   La punctul 1 s-a votat ,,aprobarea îndreptării unor erori materiale constatate la hotărâri ale Consiliului Local cu implicaţii asupra documentaţiei de urbanism cu denumirea P.UZ. – Parc Industrial Medgidia, jud. Constanţa”. Adoptarea acestei hotărâri era necesară în vederea continuării demersurilor legale pentru realizarea investiţiei.
   La punctul 2 s-a aprobat ,,concesionarea prin licitaţie publică a unui imobil-teren ce aparţine domeniului privat al municipiului Medgidia, în suprafaţă de 10.836 mp, situat în municipiul Medgidia, str. Silozului, nr. 113 A, în vederea realizării de construcţii cu caracter industrial”, iar la următorul punct s-a admis proiectul de hotărâre privind ,,concesionarea, prin licitaţie publică, a două loturi de teren, ce aparţin domeniului privat al municipiului Medgidia, situate în satul Valea Dacilor, cu destinaţia construire locuinţă individuală”.
   Consilierii locali au votat şi ,,aprobarea transmiterii din administrarea Consiliului Local Medgidia în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa a imobilului ce aparţine domeniului public al Municipiului Medgidia, în suprafaţă de 492.000 mp, în vederea înfiinţării unei pepiniere silvice”.  Administrarea de către CJC se va face pe durata existenţei pepinierei silvice, şi se permite astfel posibilitatea efectuării de lucrări privind ameliorarea solului, utilizarea eficientă a terenurilor proprietatea municipiului, precum şi îmbunătăţirea condiţiilor de mediu prin acţiuni specifice.
   La ultimul punct s-a votat ,,notificarea formulată de S.C. Tahal Consulting Engineers LTD SC în sensul modificării titlului proiectului din ,,Reabilitarea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Constanţa” în ,,Reabilitarea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi de canalizare în regiunea Constanţa-Ialomiţa”. Acest lucru are în vedere participarea municipiului în proiectul mai sus amintit pentru Axa Prioritară 1 a Programului Operaţional de Mediu 2007-2013 ,,Extinderea şi modernizarea sistemelor de apă şi apă uzată”, precum şi actul constitutiv şi statutul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal din care fac parte unităţi administrativ teritoriale din judeţele Constanţa şi Ialomiţa.

27 aprilie 2010
Compartimentul Relaţii Publice şi Presă
Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nelu 02 May, 2010 13:40 Nu stiu ce se intimpla la Medgidia!Dar sper ca problemele nu sint de ordin politic. Un asemenea proiect trebuie sustinut de tot orasul! Sa vedem cine va lupta pentru acest proiect. Cei care se vor opune o sa fie pe lista mea neagra!Si la alegeri voi sti pe cine nu trebuie sa aleg. Ajunge cu atita distrugere!Fra investitii nu sint locuri de munca . Si nu va mai plingeti ca primarul nu face nimic!Iesiti in strada!Sa vedeti cum se vor misca de repede.....Chemati posturi de televiziune ...Luptati ca doar aveti tot dreptul...Nu doar primarul trebuie sa lupte cu birocratia!Are nevoie de ajutor ...Si cetatenii Medgidiei au tot dreptul sa lupte. Asa vor avea bani la buget din impozitele incasate,cetatenii vor gasi locuri de munca....Dar trebuie sa luptati,tipati.....
  • Nelu 02 May, 2010 12:05 Doamne !!!Sa mai vad si aceasta minune!Oare s-au pus de acord ?Au inteles ca in timp ce oamenii nostrii se sinucid ca nu au unde lucra ,tineretul ajunge sclav prin strainatate o asemenea investitie este cartea de vizita a orcarui primar,prefect ?! Daca este adevarat, un BRAVO pentru primarul Iordache!