Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine face şi desface tot mandatul are ce face

ro

01 Mar, 2011 23:51 881 Marime text

Luni, 28 februarie 2011, la Medgidia a avut loc şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal cu 6 puncte pe ordinea de zi.

Şedinţa a debutat cu o discriminare la adresa însoţitorilor persoanelor cu handicap, deoarece aceştia nu beneficiază de transport gratuit în localitate cu mijoacele de transport în comun decât însoţiţi de persoanele cu handicap, în timp ce asistenţii persoanelor cu handicap pot călători gratis şi neînsoţiţi.

Iordache a încercat să-i acorde facilităţi fiscale ilegale unui agent economic din municipiul Medgidia, dar vigilenţa consilierilor PDL l-au oprit din comiterea acestei infracţiuni, proiectul de HCL fiind astfel retras de pe ordinea de zi de către iniţiator. Consilierul PDL Camelia Plesca, i-a atras atenţia iniţiatorului primarul Marian Iordache asupra faptului că ordonanţa 40/2002 care stătea la baza acestei HCL era abrogată din 2005.

Punctul 5 de pe ordinea de zi a vizat rectificarea unei hotărâri de consiliul local aprobată în şedinţa din 10 februarie a.c., ceea ce ne demonstrază, încă o dată, incompetenţa actualului primar şi incapacitatea acestuia de a asculta sfaturile şi amendamentele consilierilor PDL. Din cauza necesităţii rectificării majorităţii proiectelor de HCL, ordinea de zi a şedinţelor de consiliu local de la Medgidia este atât de stufoasă mereu. Este a n-a oară când HCL-urile aprobate de consilierii PNL şi PSD sunt rectificate deoarece materialele supuse votării în consiliul local de către Iordache sunt proaste şi datorită faptului că cei de PNL şi PSD nu le citesc. Concluzia este următoarea: Cine face şi desface / tot mandatul are ce face.

Biroul de presă al Organizaţiei PDL Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii