Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consulul Turciei la Constanta, in vizita de ramas bun la Medgidia

ro

17 Dec, 2009 18:40 837 Marime text

PRIMARIA MUNICIPIULUI MEDGIDIA
905600,  Str .Decebal, nr.35,   
 tel 0241/ 820800 , fax 0241/810619
e-mail: primaria_medgidia@yahoo.com
                         www.emedgidia.ro
                                                                  
Nr.28521/17.12.2009
       
Consulul Turciei la Constanţa, în vizită de rămas bun la Medgidia

       Consulul Republicii Turcia la Constanţa, domnul Haluk Agca a efectuat astăzi o vizită la Primăria Medgidia, întâlnire ce a marcat finalizarea mandatului de diplomat în România. Împreună cu soţia sa, consulul şi-a luat rămas bun de la primarul municipiului Medgidia, domnul Marian Iordache, cu care a avut o colaborare strânsă şi o relaţie de prietenie. ,,Săptămâna viitoare voi pleca definitiv din România. Vreau să vă mulţumesc pentru că aţi fost alături de noi, atât personal cât şi ca reprezentat la unei instituţii şi al comunităţii pe care o conduceţi, şi sunt convins că veţi păstra o bună colaborare şi cu suucesorul meu. Apropierea mea faţă de poporul de aici a fost naturală, din suflet, deoarece am găsit oameni calzi şi deschişi”, a spus dl. consul Haluk Agca.
      La rândul său, şi edilul Medgidiei, dl. Marian Iordache i-a mulţumit diplomatului turc pentru colaborare. ,,Vă mărturisesc sincer că îmi pare rău că se sfârşeşte acest mandat deoarece aţi făcut multe lucruri pentru comunitate. Oraşul nostru  are o relaţie privilegiată cu Turcia, un rol important avându-l atât oamenii de afaceri turci din localitate care au fost alături, sprijinind diverse activităţi, cât şi parteneriatele de înfrăţiri dintre şcoli din Medgidia şi şcoli din oraşe turce”, a declarat dl. primar Marian Iordache.  
     La finalul vizitei, dl. consul şi domnul primar şi-au înmânat cadouri simbolice şi suveniruri reprezentative pentru cele două comunităţi - turcă şi tătară, şi lăsând deschisă poarta spre colaborare.         

17 decembrie 2009
Compartimentul Relaţii Publice şi Presă
Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii