Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegaţie din Bulgaria, aflată la Medgidia pentru semnarea acordului de înfrăţire

ro

24 Nov, 2010 17:04 1022 Marime text
În perioada 24-26 noiembrie, la Medgidia se va afla o delegaţie din oraşul bulgar Kardzhali, în vederea semnării unui acord de cooperare între cele două localităţi. Delegaţia este compusă din primarul localităţii - Hasan Azis, cei doi viceprimari- Elisaveta Kehayova şi Vasil Bobekov, consilieri locali, precum şi un preot creştin şi un muftiu. Reprezentanţii administraţiei locale au pregătit un program divers pentru cei 11 vizitatori. Astfel, miercuri, 24 noiembrie, aceştia vor vizita la Bucureşti Palatul Parlamentului, iar la Medgidia vor merge la Geamie, Biserica Sf. Petru şi Pavel, şi la două instituţii de învăţământ - Şcoala Lucian Grigorescu şi Colegiul Kemal Ataturk.

A doua zi a fost rezervată excursiei de documentare la Constanţa, unde dimineaţă, delegaţia va fi condusă la Instituţia Prefectului Constanţa şi la Consiliul Judeţean, iar după masa de prânz oaspeţii bulgari vor merge la Muftiatul Cultului Musulman, Arhiepiscopia Tomisului Constanţa şi Consulatul Republicii Turcia la Constanţa. Seara se va încheia cu o vizită la UDTTMR Medgidia, şi cina la restaurant, în acompaniamentul formaţiilor de muzică populară românească şi turcească din Medgidia.

Vineri, 26 noiembrie, în cadrul ultimei zile de şedere a delegaţiei bulgare la Medgidia se va semna, la ora 11.00, în sala de şedinţe a uzinei Lafarge Medgidia, acordul de cooperare dintre cele două localităţi. Vor fi prezente oficialităţi locale, consilieri locali, agenţi economici zonali, cadre didactice.

23 noiembrie 2010

Compartimentul Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii