Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din bugetul Spitalului din Medgidia, doar 8% sunt destinaţi medicamentelor şi materialelor sanitare

ro

23 Dec, 2010 23:53 837 Marime text
În data de 21 decembrie 2010, la Medgidia a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal cu 8 puncte pe ordinea de zi.

În ceea ce priveşte punctul 1 de pe ordinea de zi, primarul Marian Iordache a trebuit să reducă cu 25 de miliarde veniturile Medgidiei pentru că a supraestimat bugetul prevăzut pentru anul 2010.

Proiectul de HCL privind «aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pe anul 2010», a adus critici Consiliul de Adminstraţie al Spitalui Municipal Medgidia, deoarece din 274 miliarde ce reprezintă bugetul spitalului, doar 25 miliarde sunt alocaţi pentru medicamente şi materiale sanitare. Bolnavii se tratează cu medicamente, nu cu 15000 metri cubi apă ce se consumă lunar sau cu risipa de fonduri din această instituţie. Cele 25 de miliarde lei destinaţi medicamentelor şi materialelor sanitare reprezintă doar 8% din totalul bugetul Spitalului Medgidia pentru anul 2010.

Consilierii PDL au adus la cunoştinţa primarului că timp de 2 zile municipiul Medgidia a fost transformat în patinoar.

De asemenea, consilierii PDL au transmis mulţumirile copiilor pentru lipsa ilumitatului de sărbători, lipsa materialelor pentru pavoaz datorată faptului ca aceste materiale s-au furat din primărie de sub nasul primarului Iordache.

Biroul de presă al Organizaţiei PDL Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii