Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inaugurarea cursului de psihologie pentru copii

ro

29 May, 2013 15:04 832 Marime text
Cabinetul  Individual de Psihologie Nicoleta Manea în parteneriat cu Primăria Municipiului Medgidia, SC. Lafarge Ciment Medgidia şi PUB Galaxy, organizează, în data de 2 iunie 2013, începând cu orele 16.00, în Sala Casei de Cultură ,,I.N.Roman,, evenimentul de prezentare a proiectului - Dezvoltare personală pentru copii - ,, Formează copiii de azi pentru societatea de mâine,, .
Programul de dezvoltare personală pentru copii, urmăreşte dezvoltarea inteligenţei emoţionale, a încrederii în sine, a creativităţii, dezvoltarea comunicării şi a capacităţii de relaţionare optimă cu ceilalţi.
Anii preşcolarităţii  şi şcolarităţii sunt cei care îşi pun amprenta asupra întregii dezvoltări ulterioare a copilului, adolescentului şi adultului. De modul în care se realizează educaţia, formarea şi pregatirea copiilor pentru viaţă, depinde evoluţia lor ulterioară ca adulţi ai societăţii.
Prin desfăşurarea acestui program, Medgidia face încă un pas important în dezvoltarea psiho-emoţionlă a copiilor,  facilitând  servicii de educaţie prin învăţarea experienţială.
Programul este structurat în 10 module, a câte 1 oră şi jumătate/ 2 ore  şi  se va desfăşura săptămânal. Numarul de participanţi este de 8-10 copii cu media de vârstă de la 4-12/13 ani.
Grupele vor fi împărţite pe categorii de vârstă – preşcolari, şcolari mici, şcolari mari.
Există lucruri esenţiale pentru viitorul copiilor care nu figurează în programa de învăţământ. Autodeterminarea, o bună cunoaştere de sine şi o comunicare eficientă cu ceilalţi, constituie baza elementară cu care orice copil trebuie să plece pe drumul vieţii  sale.
Programul va fi susţinut de psihologii Nicoleta Manea şi Marinela Carmen Grigore, formaţi în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experienţială Română.

29 mai 2013
Compartiment Relaţii Publice şi Presă
Primăria Municipiului Medgidia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii