Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liniile de transport in comun – in dezbatere la Medgidia

ro

25 Aug, 2009 15:39 770 Marime text

PRIMARIA MUNICIPIULUI MEDGIDIA
905600,  Str .Decebal, nr.35,   
 tel 0241/ 820800 , fax 0241/810619
e-mail: primaria_medgidia@yahoo.com
                         www.emedgidia.ro

                                                                         
Nr.18093/25.08.2009


       Liniile de transport în comun – în dezbatere la Medgidia

    Luni, 24 august, la Casa de Cultură ,,I.N. Roman” a avut loc dezbaterea publică cu tema ,,Delegarea de gestiune a serviciului de transport public de călători, pe liniile 1, 2, 3 şi 4, în municipiul Medgidia”.
   La dezbatere au participat domnul primar Marian Iordache şi domnul viceprimar Sorin Ţuţuianu, care au prezentat publicului noile trasee de maxi-taxi şi necesitatea delegării de gestiune a acestui serviciu. ,,Este necesară reglementarea transportului  în comun, deoarece transportatorii nu au contracte încheiate cu Primăria Medgidia, iar noi nu putem monitoriza şi sancţiona activitatea acestora, circulaţia microbuzelor desfăşurându-se haotic. Ştim că sunteţi nemulţumiţi de nerespectarea orarului de transport, a  staţiilor şi a traseelor, precum şi de faptul că nu se eliberează bilete de călătorie. De aceea ne-am gandit la aplicarea unui nou regulament şi  la delegarea de gestiune a serviciului de transport public local, pentru ca în Medgidia să se circule la fel ca în oraşele civilizate”, le-a spus primarul Marian Iordache cetăţenilor.  
   De asemenea, locuitorii prezenţi la dezbatere şi-au exprimat părerea despre circulaţia mijloacelor de transport din localitate, mulţi dintre ei fiind nemulţumiţi de opririle dese dintre staţii, de aglomeraţia din microbuze şi de intervalul de sosire al acestora. O altă nemulţumire este aceea că maşinile opresc şi parchează în staţiile de maxi-taxi iar microbuzele sunt nevoite să staţioneze în mijlocul străzii.


25 august 2009

Compartimentul Relaţii Publice şi Presă
Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii