Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrari de reabilitare la institutii de invatamant din Medgidia

ro

12 Aug, 2010 18:53 1001 Marime text

Lucrări de reabilitare la instituţii de învăţământ din Medgidia

Grădiniţa nr. 7 din Medgidia este o grădiniţă de cartier la care sunt înscrişi 130 de copii, care învaţă în două schimburi. În urmă cu o lună de zile faţada clădirii era deteriorată, iar părinţii îşi exprimaseră în mai multe rânduri nemulţumirea cu privire la siguranţa acesteia. Ca răspuns la solicitările scrise de către conducerea unităţii, şi trimise administraţiei locale, la începutul lunii august s-a dat startul lucrărilor de reparaţie a faţadei. Totodată, pentru reducerea consumului de gaz şi asigurarea confortului termic necesar desfăşurării activităţii instructiv-educative s-au efectuat lucrări de izolare termică.
Miercuri, 11 august, o echipă de la Primăria Medgidia, împreună cu dl. primar Marian Iordache s-au deplasat la Grădiniţa din str. Alexandru cel Bun pentru a efectua recepţia la finalul lucrărilor. ,,Într-un timp relativ scurt s-au făcut retuşuri la faţada clădirii instituţiei şi s-a izolat termic exteriorul. Costurile lucrării au fost suportate din bugetul local”, a declarat domnul primar.
La momentul actual se află în plin proces de reparaţii Casa Municipală ,,I. N. Roman”, unde se renovează interiorul sălii de spectacole, holul şi încăperile adiacente.

12 august 2010
Compartimentul Relaţii Publice şi Presă
Primăria Municipiului Medgidia 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii