Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrările pentru reabilitarea sistemului de alimentare cu apă în zona nord- la final

ro

20 Sep, 2011 16:16 1234 Marime text

Lucrările pentru reabilitarea sistemului de alimentare cu apă în zona nord- la final

Primăria municipiului Medgidia a finalizat lucrările pentru investiţia „Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă – zona Nord – municipiul Medgidia, judeţul Constanţa”. Recepţia proiectului va avea loc joi, 22 septembrie 2011, începând cu ora 10.00 la sediul instituţiei şi pe teren la locul obiectivului de investiţie.
Lucrările au fost realizate prin programul de infrastructură al MDRT derulat prin CNI  denumit „Programul privind reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă, a sistemelor de canalizare şi a staţiilor de tratare a apei potabile şi de epurare a apei uzate” în cadrul proiectului „Sistem integrat de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare, a staţiilor de tratare a apei potabile şi staţiilor de epurare a apelor uzate în localităţile cu o populaţie de până la 50.000 de locuitori” pentru subproiectul „Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă – Zona Nord – Municipiul Medgidia, judeţul Constanţa”
Investiţia derulată pe o perioadă de 24 luni a constat în: reabilitarea reţelei de aducţiune PEID  400  pe o lungime de 2.700 m, reabilitarea reţelei de distribuţie PEID cu diametere cuprinse între De 110 -  De 355 mm  în lungime de 12.575 m, pe străzile din zona Nord a municipiului Medgidia.
Finanţarea obiectivului de investiţii s-a realizat din bugetul MDRT în baza  Acordului – cadru de împrumut  încheiat între România şi Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei  şi din bugetul local al municipiului Medgidia iar valoarea totală este de 11.249.000 lei conform HG 929 / 2010.

20 septembrie 2011
Comp. Relaţii Publice şi Presă
Primăria Municipiului Medgidia

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • emy 29 Sep, 2011 13:46 Daca s-a terminat de montat(ingropat)conductele ,s-a terminat si de facut bransamentele la abonati ?????? Imi pun si eu o intrebare ??????? . Ori c/v bransamentele nu intra in proiectul " Sistemul integrat de reabilitare ....."???? Bransamentele o fi pe cheltuiala primariei ?????