Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi locuinte pentru tinerii din Medgidia - 04.05.2009

ro

04 May, 2009 19:30 1356 Marime text

    PRIMARIA MUNICIPIULUI MEDGIDIA
905600,  Str .Decebal, nr.35,   
 tel 0241/ 820800 , fax 0241/810619
e-mail: primaria_medgidia@yahoo.com
                            www.emedgidia.ro

          Noi locuinţe pentru tinerii din Medgidia

  Joi, 30 aprilie, la Primăria Medgidia a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia. La punctul I pe ordinea de zi au fost supuse spre aprobare 13 proiecte, iar la punctul II a fost prezentat raportul activităţii desfăşurate de către Poliţia Comunitară Medgidia în trimestrul I 2009. Printre primele proiectele votate s-au numărat ,,Aprobarea delegării gestiunii, prin licitaţie publică, a activităţii de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare pe raza municipiului Medgidia şi ,,Aprobarea studiului de oportunitate pentru concesionarea Hotelului din cadrul Complexului Sportiv «Iftimie Ilisei»’’. Această concesionare este necesară deoarece, în perioada 2006-2008 veniturile realizate au fost cu mult mai mici decât cheltuielile efectuate în cadrul hotelului, iar prin concesionare se vor realiza venituri la bugetul local al municipiului.
S-a mai aprobat la punctul 5 ,,Emiterea unui acord prealabil de către C.L.M. în vederea realizării Studiului de fezabilitate “Punerea în funcţiune la Medgidia a instalaţiilor de depozitare, sortare, reciclare şi transformare pentru amenajare staţie de depozitare, sortare”, respectiv, la punctul numărul 6 ,,Emiterea unui acord prealabil de către C.L.M. în vederea realizării Studiului de fezabilitate “Construirea a trei blocuri de locuinţe sociale în Municipiul Medgidia”. Amplasamentul propus se află în zona est, iar prin construirea de locuinţe se va răspunde numărului mare de cereri şi se va facilita accesul la o locuinţă al persoanelor aflate în imposibilitatea cumpărării unei locuinţe prin forţe proprii. S-a mai aprobat şi concesionarea prin licitaţie publică a unor loturi de teren ce aparţin domeniului privat al municipiului Medgidia situate în satele Valea Dacilor şi Remus Opreanu, cu destinaţia construcţie locuinţă individuală. Propunerea a avut la bază încurajarea persoanelor care doresc să-şi construiască o locuinţă dar şi necesitatea atragerii de venituri la bugetul local al municipiului.

4 mai 2009
Compartimentul Comunicare al Primăriei Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 23 Jul, 2010 12:30 buna ziua ! am 35-36 de ani pot obtine locuinta in medgidia ? stau cu chirie ! va multumesc !