Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premii pentru personalităţile care s-au remarcat la Medgidia

ro

06 May, 2012 21:19 1192 Marime text

Radio Constanţa şi Primăria Municipiului Medgidia au organizat vineri, 04 mai 2012, începând cu orele 17.00, la Restaurant Luxor din Medgidia, „Gala Premiilor Radio Constanţa", dedicată persoanelor care se implică activ în sprijinul comunităţii privind creativitatea şi inovaţia.

În acest an, Studioul Teritorial al Radiodifuziunii Române care difuzează programe ce pot fi recepţionate în judeţele Constanţa, Tulcea, Galaţi, Brăila, Slobozia a premiat contribuţiile medgidiene la dezvoltarea societăţii.

Plachete purtând siglele postului şi ale co-organizatorilor au fost acordate unor persoane care s-au remarcat în domeniile: educaţie, cultură, societate civilă, mediu, sănătate ca o recunoaştere a rezultatelor de excepţie din activitatea lor.

La Medgidia au fost nominalizate câte trei persoane în fiecare domeniu, iar câştigătorul a fost selectat de un juriu compus din organizatori, în urma studierii cv-ului şi activităţii fiecărui participant. La categoria medici, câştigătoare a fost doamna doctor Sultana Mihaela Iacovache, la categoria bănci placheta i-a fost înmânată doamnei Emilia Chiriţescu (director BRD, agenţia Medgidia), iar avocatul desemnat căştigător a fost doamna Elena Bătrânoiu. Dintre oamenii de afacare care s-au făcut remarcaţi prin implicarea în diverse activităţi şi susţinerea unor evenimente, a fost premiat domnul Haci Vural, directorul societăţii Sterk Plast din Medgidia, în timp ce, la categoria femei de afaceri a fost desemnată câştigătoare doamna Carmina Popescu, directorul societăţii Opexim SRL. O plachetă a fost decernată şi căştigătorului secţiunii social - ONG-uri, şi anume Fundaţiei Open Doors, reprezentată de doamna Elisabeta Kubassek. În domeniul educaţiei, s-a remarcat doamna Tudoriţa Nichita, directorul Şcolii „I. L. Caragiale", iar în cadrul secţiunii dedicate prestatorilor de servicii premiul i-a revenit societăţii Alfa Prest Industry SRL, condusă de domnul Liviu Gherasim. Dintre cluburile sportive nominalizate în cadrul Galei, căştigător a fost Clubul Sportiv "Slen 90"- echipa de volei fete "Speranţe", antrenată de domnii antrenori Lenuţa şi Gheorghe Iordache. Ultimii, dar nu şi cei din urmă au fost nominalizaţi artiştii, iar premianta secţiunii a fost doamna Beatrice Lădaru, reprezentanta Medgidiei la Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară Românească „Dan Spătaru".

La eveniment a fost prezent şi domnul primar Marian Iordache, care a dorit să îi felicite pe toţi cei nominalizaţi în cadrul Galei. „Ne-a fost greu să desemnăm câte un căştigător pentru fiecare categorie, pentru că toţi cei nominalizaţi au meritele lor şi îşi desfăşoară activitatea cu profesionalism şi dăruire. Îi felicit pe toţi şi le urez mult succes în carieră", a spus domnul primar Marian Iordache.

Postul de televiziune doreşte să menţină acest gen de acţiuni în calendarul anual al manifestărilor organizate de Postul Regional Radio Constanţa, şi să premieze anual, în luna mai, în cadrul "Galei pentru dialog", personalităţi ale comunităţii locale, care prin muncă şi dăruire s-au implicat activ şi responsabil în viaţa publică.

05 mai 2012

Compartiment Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii