Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preţul local de facturare a energiei termice - aprobat în şedinţă extraordinară de consiliu

ro

11 Oct, 2011 17:12 1339 Marime text

Luni, 10 octombrie, consilierii locali ai municipiului Medgidia s-au întrunit pentru a dezbate şi a vota cele patru proiecte de hotărâre propuse pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare. Toate proiectele au întrunit numărul ncesar de voturi pentru a fi admise. La primul punct s-a votat „aprobarea preţului local de facturare a energiei termice (PLF) furnizată populaţiei municipiului Medgidia prin sistem centralizat", la valoarea de 234 lei/Gcal (inclusiv TVA), în perioada sezonului rece 01.11.2011-31.03.2012, diferenţa de 58,66 lei /Gcal inclusiv TVA dintre preţul energiei termice produsă, transportată şi distribuită populaţiei, respectiv 292,66 lei/Gcal şi preţul de facturare 234 lei/cal, reprezintă subvenţie ce se acordă din bugetul local al municipiului. Proiectul de hotărâre are la bază: -aprobarea prin H.C.L. nr. 103/15.10.2010 a preţului local de 66,90 lei/Gj (292,66 lei/Gcal) inclusiv TVA pentru energia termică produsă pe bază de gaze naturale, inclusiv distribuţia, destinată populaţiei; necesitatea punerii în aplicare a prevederilor OUG nr.69/2011 privind instituirea preţurilor locale de referinţă pentru pentru energia termică furnizată populaţiei prin sisteme centralizate, conform cărora au fost abrogate articole cu privire la acordarea subvenţiei de la bugetul de stat pentru energia termică furnizată populaţiei.

La cel de-al doilea punct s-a aprobat ,,completarea inventarul domeniului public al municipiului Medgidia", impusă de necesitatea completării domeniului public cu un drum de exploatare situat în extravilanul municipiului, cu suprafaţa de 08024 ha, creat ca urmare a documentaţiei cadastrale pentru un teren aflat în imediata vecinătate. În şedinţa de luni s-a aprobat şi proiectul de hotărâre privind ,,concesionarea prin licitaţie publică a imobilului construcţie şi teren ce apaţine domeniului public al municipiului Medgidia situat în cadrul Complexului Sportiv "Iftimie Ilisei" din Medgidia, str.Podgoriilor, nr.1A" în vederea amenajării uni Centru mass-media.

La ultimul punct s-a aprobat repartizarea unor unităţi locative situate în blocuri construite din fonduri ANL, locuinţe rămase disponibile.

11 octombrie 2011

Comp. Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mehmet neslihan 20 Oct, 2011 12:26 VA ROG SPUNETI-MI CV!!!!!!!!!!
  • mehmet neslihan 20 Oct, 2011 12:10 va rog din suflet sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce pot sa fac,stau in medgidia in concubinaj cu abibula samir impreuna avem o fetita de 1 an si opt luni,stam intr-un apartament din zona berarie si apartamentul este pe numele mamei lui si nu putem sa beneficiem de caldura,stam 4 persoane ca eu mai am o fetita de 9 ani din casatoria anterioara.poate proprietara ap.sa-mi faca contract de inchiriere si sa beneficiem de subventie?astept raspuns urgent!!!!!!! VA MULTUMESC!