Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Medgidia - Vineri, 12 Noiembrie 2010

ro

13 Nov, 2010 00:09 1059 Marime text

Joi, 11 noiembrie 2010, a avut loc şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia, cu patru proiecte de hotărâri pe ordinea de zi, care au întrunit toate numărul de voturi necesar pentru a fi aprobate. La primul punct, consilierii locali au votat ,,aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Consiliului Local Medgidia, pe anul 2010", proiect ce are în vedere necesitatea asigurării în bugetul local a sumei de 30 mii lei reprezentând contribuţia autorităţii locale de 3% din valoarea totală a reparaţiilor capitale la secţiile chirurgie şi neonantologie din cadrul Spitalului Municipal Medgidia, precum şi suplimentarea cheltuielilor privind finanţarea drepturilor asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap grav.

Consilierii locali au votat şi proiectul pentru modificarea HCL nr. 51./2009 (privind aprobarea proiectului ,,Creşterea siguranţei şi prevenirea criminalităţii în municipiul Medgidia prin achiziţionarea de echipamente specifice şi amenajarea unui centru de supraveghere" şi a cheltuielilor eligibile, neeligibile şi conexe din cadrul proiectului)". Un alt punct pe ordinea de zi a fost proiectul de hotărâre de aprobare a iniţierii demersurilor legale necesare în vederea schimbării destinaţiei imobilului ce face parte din inventarul domeniului public al municipiului Medgidia sub denumirea ,,Grădiniţa nr.2" în ,,imobil cu destinaţie sediu administrativ - Poliţie Comunitară şi Serviciul public comunitar de evidenţă a persoanei". Astfel va fi posibilă schimbarea destinaţiei clădirii în sediu administrativ în vederea amenajării unui centru de supraveghere în partea de imobil în care funcţionează în prezent Poliţia Comunitară Medgidia.

La ultimul punct s-a propus ,,repartizarea unor unităţi locative aflate în administrarea D.G.D.P.P. Medgidia", dar, din cele trei repartiţii propuse doar una singură a fost admisă.

12 noiembrie 2010

Compartimentul Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii