Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectele de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare, admise în totalitate

ro

18 Apr, 2011 13:07 711 Marime text

Joi, 14 aprilie, la Primăria Medgidia a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal pe luna aprilie, ce a avut pe ordinea de zi 11 proiecte de hotărâri, iniţiate de domnul primar Marian Iordache. Toate proiectele au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise.

La primele puncte s-a aprobat ,,rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Consiliului Local Medgidia, pentru anul 2011" şi ,,Aprobarea proiectului Reabilitare, modernizare străzi, parcări, pod şi staţii de transport în comun în Municipiul Medgidia precum şi a cheltuielilor eligibile, neeligibile şi conexe, ca urmare a evaluării tehnice şi financiare a acestuia". Prin proiect se asigură reabilitarea, dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii urbane, crearea şi modernizarea spaţiilor publice din Medgidia.

Consilierii locali au votat şi ,,Aprobarea închirierii imobilului cu destinaţia sediu, situat în Medgidia, str. Kemal Agi Amet, nr. 22 către Asociaţia Revoluţionarilor Decembrie '89 - Filiala Medgidia". La punctul următor s-a aprobat ,,dezmembrarea în două loturi a imobilului teren în suprafaţă de 61,10 ha, cu număr cadastral 11524, proprietate privată a municipiului Medgidia", în vederea realizării ulterioare, în condiţiile legii, a unui schimb cu Ministerul Apărării Naţionale. Pe ordinea de zi a şedinţei de joi a fost înscris şi proiectul privind ,,aprobarea concesionării prin licitaţie publică a imobilului construcţie şi teren aferent, situat în Medgidia, str. Izvorului nr. 2A, cu destinaţia prestări servicii". Prin concesionarea imobilului se urmăreşte asigurarea unei exploatări eficiente a acestuia, exploatarea în regim de continuitate a bunului, igienizarea, reabilitarea şi modernizarea construcţiilor existente, încasarea de taxe şi impozite la bugetul local. Tot în şedinţa lunii aprilie, consilierii locali au aprobat şi ,,repartizarea unor unităţi locative situate în blocuri construite din fonduri ANL" pentru cinci persoane, în ordinea listei de priorităţi pentru anul în curs.

Comp. Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii