Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul de asfaltare a tramei stradale- în plină desfăşurare

ro

25 May, 2011 22:21 1440 Marime text

La Medgidia continuă desfăşurarea proiectul ,,Reabilitare tramă stradală în municipiul Medgidia, judeţul Constanţa", ce are ca sursă de finanţare Programul Operaţional Regional (POR), Axa 2 Îmbunătăţirea infrastructurii de transport regionale şi locale, Domeniul Major de Intervenţie 2.1. Reabilitarea şi modernizarea reţelei de străzi judeţene, străzi urbane - inclusiv construcţia, reabilitarea şoselelor de centură.

Proiectul are o durată de 46 luni, începând de la 21.07.2009 - semnarea contractului de grant, iar valoarea totală a proiectului este de 7 milioane euro plus TVA, 98 % fiind fonduri UE iar 2% reprezentând contribuţia bugetului local. Din totalul de 31 de străzi incluse în planul de asfaltare, anul trecut au fost reparate 14 artere, iar până la sfârşitul anului se vor asfalta 17străzi. Din luna martie şi până la ora actuală au fost asfaltate străzile Cameliilor, Poligonul Viilor, Poporului, şi în prezent se lucrează la strada Republicii. După finalizarea acesteia va începe asfaltarea pe strada Văii - tronsonul rămas, iar apoi strada Podgoriilor şi Libertăţii.

25 mai 2011

Comp. Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 01 Jun, 2011 06:42 Acest proiect de trama stradala este conceput de Dumitru Moinescu.Iordache nici macar nu a fost in stare sa-l puna in aplicare,are o intarziere de un an de zile .La aceasta ora el trebuia sa fie finalizat,dar a tras e timp ca sa poata sa ne scoata ochii ca a realizat si el ceva. E greu sa gandesti domnule Iordache!!!