Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest spontan la Primăria Medgidia

ro

14 Oct, 2010 23:25 1213 Marime text
foto_025.jpgSalariaţii din cadrul Primăriei Medgidia au organizat joi, 14 octombrie 2010, între orele 13.00-15.00, un protest spontan în semn de solidaritate cu colegii din cadrul Ministerului Finanţelor şi ai Agenţiilor Fiscale, în vederea revenirii la salariile avute înainte de 1 iulie 2010, salarii ce au fost reduse cu 25% prin Legea 118/2010. Funcţionarii din cadrul primăriei au ieşit în faţa sediului instituţiei fluierând şi scandând lozinci prin care solicitau redarea veniturilor dinainte de adoptarea măsurilor de austeritate, impuse de actualul guvern în urmă cu câteva luni.

foto_027.jpgPrimarul municipiului, domnul Marian Iordache a luat cunoştinţă de acest protest, şi a purtat discuţii cu reprezentanţii sindicatului ,,Pro Urbis" din Primărie.: ,,Am fost informat de reprezentanţii sindicatului cu privire la iniţiativa membrilor despre acest protest spontan, fiind nemulţumiţi de consecinţele Legii 118-2010, şi totodată se solidarizează cu salariaţii de la Ministerul Finanţelor Publice. În calitate de reprezentant al autorităţii publice locale am decis să sesizez Prefectura Constanţa şi Guvernul României, în legătură cu sesizările salariaţilor", a declarat domnul primar Marian Iordache.

Protestul salariaţilor s-a încheiat după două ore, cu promisiunea reprezentanţilor autorităţii publice locale că revendicările vor fi transmise către Prefectura Constanţa şi Guvernul României.

14 octombrie 2010

Compartimentul Relaţiile Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii