Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli - aprobată în şedinţa ordinară

ro

01 Sep, 2011 18:50 1077 Marime text

Nr.17389/01.09.2011

Rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli - aprobată în şedinţa ordinară

Miercuri, 31 august, a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia, şedinţă ce a avut pe ordinea de zi 8 puncte. Exceptând proiectul de la punctul 7, ,,Preluarea imobilului 2393 Medgidia din domeniul public al statului şi administrarea M.A.N. în domeniul public al municipiului Medgidia şi în administrarea Consiliului Local condiţionat de transmiterea de către municipiul Medgidia a unui număr de 98 unităţi locative împreună cu terenul aferent acestora (ce vor fi realizate prin programe A.N.L.), precum şi a imobilului teren extravilan A1123/3/1 în suprafaţă de 30 ha, în domeniul public al statului şi administrarea M.A.N", care nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admis, celelalte şapte proiecte au fost admise.

La punctul 1, consilierii locali au votat ,,Aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2011", în sensul diminuării unor sume la unele poziţii şi repartizarea unor sume pentru susţinerea programelor de dezvoltare şi pentru proiecte de infrastructură. La cel de-al doilea punct s-a admis proiectul de hotărâre privind ,,Aprobarea modificării organigramei şi statului de funcţii ale Spitalului Municipal Medgidia", ce are în vedere ordinul Ministrului Sănătăţii nr. 839/31.05.2011 privind clasificarea provizorie până la data de 31.12.2011 a Spitalului Municipial Medgidia, înfiinţarea a trei linii noi de gardă (în spectialităţile ortopedie şi traumatologie, neurologie şi psihiatrie adulţi), necesitatea asigurării unui număr suficient de personal în fiecare secţie a spitalului pentru desfăşurarea în bune condiţii a actului medical şi încadrarea în cheltuielile de personal prevăzute în bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2011. Prin aprobarea proiectului de la punctul 3 - ,,Aprobarea studiului de oportunitate privind concesionarea prin licitaţie publică a imobilului construcţie şi teren ce apartine domeniului public al municipiului Medgidia situat în cadrul Complexului Sportiv "Iftimie Ilisei" din Medgidia, str. Podgoriilor, nr.1A" se are în vedere utilizarea imobilul cu destinaţia de ,,construcţii administrative şi social-culturale" prin amenajarea unui ,,Centru mass-media", cu misiunea de a contribui prin mijloace specifice la informarea opiniei publice din municipiul Medgidia.

În şedinţa ordinară a lunii august, s-a mai votat şi proiectul de hotărâre privind Aprobarea modificării cap.VII "tarife aferente serviciilor oferite şi activităţilor prestate la Complexul Sportiv "Iftimie Ilisei", pct.1 "tarife cazare hotel" din Anexa la HCL nr.132/2010 (privind actualizarea taxelor locale, altele decât cele stabilite de Codul fiscal, începând cu anul fiscal 2011). Proiectul urmăreşte posibilitatea ocupării la o capacitate cât mai ridicată a hotelului prin atragerea agenţilor economici care desfăşoară activităţi economice în zonă, pentru închirierea de spaţii de cazare în hotel şi realizarea de venituri la D.G.D.P

La punctele 5 şi 6 au fost supuse spre aprobare şi admise proiectele privind ,,Aprobarea atestării la domeniul privat al municipiului Medgidia a unor bunuri imobile", respectiv ,,Acordarea avizului pentru realizarea unor schimburi de locuinţe destinate închirierii, situate în blocuri construite din fonduri ANL".

Ultimul proiect de pe ordinea de zi, - Aprobarea actualizării şi prelungirii PUZ „Ansamblu energetic eolian 5CE-10MW, staţie de transformare, reţele electrice de racord, construire şi modernizare căi de comunicaţie şi acces extravilan -municipiul Medgidia" aprobat prin HCL nr.85/2010 a fost de asemenea admis.

 

01 septembrie 2011

Comp. Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

 

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii