Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a încheiat cea de-a V-a ediţie a Festivalului Dan Spătaru

ro

04 Oct, 2010 19:23 1858 Marime text

img_2284.jpgCea de-a cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară Românească ,,Dan Spătaru" a ajuns la final. Timp de două seri, au urcat pe scenă concurenţi din toate colţurile ţării, precum şi o concurentă din Chişinău, Republica Moldova. Juriul a avut o misiune foarte grea, clasamentul fiind foarte strâns. Trofeul ediţiei a cincea a festivalului a ajuns la Alin Ignat, din Alba Iulia, care a interpretat melodiile ,,Spune-mi cine" şi ,,Tu nu vezi cerul". Premiul I a fost obţinut de Cristian Sanda din Craiova, premiul II i-a fost acordat Rodicăi Tudor din Mărgineni, iar locul III pe podium i-a fost decernat Minodorei Dediş din Galaţi.

img_2287.jpgPe lângă aceste premii au mai fost acordate şi alte premii speciale: premiul Radio Vacanţa, obţinut de Georgiana Rusu, premiul organizatorilor - Andrei Ciobanu, premiul Radio Constanţa - Irina Gorga, premiul de popularitate Dan Spătaru - Sali Levent, premiul Revista Actualitatea Muzicală - Marcela Scripcaru. Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ilfov a oferit două premii - Mica Alexandru şi Mareş Pană. Premiul juriului i-a fost înmânat Nicoletei Ţicală, iar premiul Arhiepiscopiei Tomisului a ajuns la Ioan Man, din Mediaş.

img_2686.jpgDeşi nu toţi concurenţii au obţinut un premiu, toţi cei 21 de tineri au urcat pe scenă pentru a li se înmâna diplome de participare, precum şi flori, fiind aplaudaţi de publicul spectator. Printre cei care au primit premii a fost şi doamna Sida Spătaru, care a ridicat o distincţie specială acordată de organizatori lui Dan Spătaru, constând într-o plachetă de aur ce va sta pe biroul la care lucra artistul.

După decernarea premiilor, Raoul şi Mirabela Dauer, membri ai juriului, au urcat de această dată pe scenă pentru a susţine recitalurile care au încheiat ediţia a cincea a Festivalului Dan Spătaru.

04 octombrie 2010

Compartimentul Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii