Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâna Voluntariatului la Medgidia

ro

04 May, 2011 17:18 862 Marime text

În perioada 09-15 mai, se desfăşoară la Medgidia ediţia a V-a a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului. Pe plan naţional evenimentul a ajuns la cea de-a X-a ediţie, şi este dedicat voluntarilor activi din România şi tuturor celor care susţin activitatea de voluntariat.

La Medgidia, Săptămâna Voluntariatului va fi marcată prin activităţi zilnice, desfăşurate pe parcursul întregii săptămâni. Evenimentul se va deschide cu o conferinţă de presă ce va avea loc luni, începând cu ora 10.00, în sala de şedinţe a Primăriei Medgidia şi va continua cu Târgul voluntariatului, desfăşurat în Piaţeta Decebal. În cadrul acestui târg, ONG-urile îşi vor prezenta activitatea în vederea recrutării de noi voluntari, şi vor explica importanţa activităţilor de voluntariat şi rolul acestuia în societate. Marţi va avea loc activitatea de promavare a culturii minorităţilor etnice, iar miercuri, copiii şi tinerii sunt invitaţi la ,,Crosul Porţilor Deschise"- campanie privind promovarea sportului şi a unui stil de viaţă sănătos în şcoli şi licee.

Ziua de joi este dedicată ecologizării oraşului, prin activitatea ,,Medgidia - oraşul verde", desfăşurată în Parcul 1 Mai. Tinerii voluntari sunt invitaţi vineri, de la ora 11.00, în sala Casei de Cultură ,,I. N. Roman", la concursul ,,Voluntari! - Se caută talente", ce îşi propune să descopere şi să promoveze unele talente în rândul tinerilor voluntari din municipiul Medgidia. Participanţii care se vor clasa pe primele trei locuri vor fi recompensaţi cu premii.

Săptămâna Voluntariatului de la Medgidia se va încheia sâmbătă cu acţiunea ,,Iubiţi şi câinii vagabonzi" - colectă de hrană pentru câinii aflaţi în adăpostul Asociaţia Gaia Medgidia, urmată de marşul voluntarilor, când se vor acorda diplome tuturor voluntarilor participanţi.

04 mai 2011

Comp. Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii