Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şapte proiecte de hotărâre, aprobate în şedinţa lunii septembrie

ro

30 Sep, 2011 16:03 1022 Marime text

         Şapte proiecte de hotărâre, aprobate în şedinţa lunii septembrie

      Joi, 29 septembrie, de la ora 18.00, consilierii locali s-au întrunit la Primăria Medgidia pentru a dezbate şi a vota proiectele de hotărâre propuse spre aprobare în şedinţa ordinară a lunii septembrie. Pe ordinea de zi au fost înscrise opt proiecte de hotărâre, iniţiate de domnul primar Marian Iordache, din care şapte au fost admise. Nu a întrunit numărul de voturi necesar pentru a fi admis poiectul de hotărâre de la punctul 4 - ,,Aprobarea concesionării prin licitaţie publică a imobilului construcţie şi teren ce aparţine domeniului public al municipiului Medgidia situat în cadrul Complexului Sportiv “Iftimie Ilisei” din Medgidia, str.Podgoriilor, nr.1A”.
 Consilierii locali au votat la punctele 1 şi 2, ,,Aprobarea rectificării bugetului local de venituri şi cheltuieli al Municipiului Medgidia”, respectiv ,,Aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia”.  La punctul 3 s-a aprobat proiectul de hotărâre privind ,,Acordul Consiliului Local Municipal Medgidia pentru aderarea unor noi unităţi administrativ-teritoriale la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apă–Canal Constanţa”. Unităţile administrativ-teritoriale care vor adera sunt comunele Grădina, Istria, Târguşor şi Cerchezu. La punctul 6 s-a aprobat ,,închirierea prin licitaţie publică a imobilului teren şi construcţie în suprafaţă utilă de 15,86 mp situat în Medgidia, str. Dezrobirii, cu destinaţia spaţiu de depozitare”. Imobilul teren şi construcţie se află în incinta Pieţei Nord şi este neutilizat, iar prin închirierea sa se va asigura exploatarea eficientă a spaţiului precum şi încasarea chiriei, a taxelor şi a impozitelor la bugetul local.
 Un alt punct de pe ordinea de zi a şedinţei de joi a fost cel privind ,,exprimarea acordului CLM Medgidia în sensul formulării unei solicitări de preluare în administrare a două imobile situate în Medgidia str. Independenţei nr.12, respectiv clădire birouri (P+1) cu nr.cadastral 11077 în suprafaţă construită de 616 mp şi teren intravilan cu nr.cadastral 11165 în suprafaţă de 4.402 mp, imobile ce fac obiectul cererii de trecere în proprietatea publică a statului pentru stingerea unor creanţe datorate la bugetul statului de către SC Metalica Medgidia SA”.
 În vederea răspunderii cererii privind accesul tinerilor la o locuinţă, în şedinţa ordinară a lunii septembrie s-a aprobat ,,repartizarea a două unităţi locative construite din fonduri A.N.L.”, precum şi ,,concesionarea prin licitaţie publică a unor loturi de teren ce aparţin domeniului privat al municipiului Medgidia, situate în satele Valea Dacilor şi Remus Opreanu, cu destinaţia construcţie locuinţă individuală”.

30 septembrie 2011
Comp. Relaţii Publice şi Presă
Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii