Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schema de ajutor pentru stimularea de investitii si crearea de locuri de munca – aprobata in sedinta de Consiliu a lunii august

ro

11 Aug, 2010 16:52 1561 Marime text

PRIMARIA MUNICIPIULUI MEDGIDIA
905600,  Str. Decebal, nr.35,   
 tel 0241/ 820800, fax 0241/810619
e-mail: primaria_medgidia@yahoo.com
                         www.emedgidia.ro

                   Nr.16343/10.08.2010

 Schema de ajutor pentru stimularea de investiţii şi crearea de locuri de muncă – aprobată în şedinţa de Consiliu a lunii august

Luni, 09 august a.c., a avut loc la Primăria Medgidia şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal. Toate cele 12 proiecte de hotărâre iniţiate de domnul primar Marian Iordache au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise. După ce a fost dezbătut nu mai puţin de o oră, primul punct - ,,Aprobarea înfiinţării societăţii comerciale de interes public local ,,S.C. APOLLO ECOTERM S.R.L.” Medgidia prin reorganizarea pe cale administrativă a Direcţiei de Servicii Publice Medgidia” a trecut de forumul consilierilor. Înfiinţarea acestei societăţi este necesară pentru a asigura continuitatea serviciilor de utilitate publică asigurate în prezent de către DSP.
La punctul numărul 2 s-a admis ,,Aprobarea modificării organigramei şi statului de funcţii ale Primăriei Municipiului Medgidia”, proiect propus în urma prevederilor adresei nr. 8025/14.07.2010 emise de Instituţia Prefectului prin care stabileşte numărul maxim de posturi, a prevederilor art. III, V şi VI din O.U.G. nr. 63/2010, dar şi a avizului emis de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici Bucureşti. În urma reorganizării organigramei nu s-a disponibilizat niciun funcţionar public.
Consilierii locali au votat şi ,,aprobarea schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investiţiilor şi menţinerea/crearea de locuri de muncă”, propunere ce are în vedere sprijinirea dezvoltării sectorului privat din sfera producţiei şi/sau prestării de servicii, în contextul crizei economice actuale care a afectat agenţii economici. Scopul prezentului proiect de hotărâre este acela de stimulare a investiţiilor şi menţinerea/crearea de locuri de muncă în sfera producţiei şi/sau prestării de servicii.
Pe ordinea de zi a fost iniţiat şi proiectul de hotărâre referitor la ,,Aprobarea completării H.C.L. nr. 49/2010 (de aprobare a transmiterii în folosinţă gratuită pe durata executării construcţiilor, către A.N.L. a terenului în suprafaţă de 2502 mp în Medgidia, str. Industriei)”, care oferă posibilitatea construirii a 60 de unităţi locative destinate închirierii, pentru tinerii cu vârstă de până în 35 de ani.
În şedinţa ordinară a lunii august s-au mai aprobat proiectele de hotărâri privind ,,numirea reprezentanţilor Consiliului Local Medgidia în Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Medgidia”, ,,Aprobarea concesionării prin licitaţie publică a două loturi de teren ce aparţin domeniului privat al municipiului Medgidia”, ,,Aprobarea repartizării unor unităţi locative aflate în administrarea D.G.D.P.P. Medgidia”, ,,Aprobarea atribuirii în folosinţă gratuită pe durata existenţei construcţiei către S.C. Enel Distribuţie Dobrogea”.

    Compartiment Relaţii Publice şi Presă
    Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • DAN 12 Aug, 2010 17:16 Si Parcul Industrial unde este?!!!!I.ati pus CRUCE?!!!