Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se deschide cea de-a VI-a editie a Taberei Internationale de Pictura ,,Lucian Grigorescu’’

ro

20 Aug, 2009 16:44 609 Marime text

 Se deschide cea de-a VI-a ediţie a Taberei Internaţionale de Pictură ,,Lucian Grigorescu’’

 Vineri, 21 august a.c., orele 11:00, la sediul Clubului Copiilor Medgidia din str. Rahovei nr. 9, Primăria Municipiului Medgidia vă invită să participaţi la deschiderea oficială a Taberei Internaţionale de Pictură « Lucian Grigorescu », ocazie cu care va fi organizată şi o conferinţă de presă. 
Manifestarea culturală se va desfăşura în perioada 20 – 30 august a.c. şi este organizată în numele pictorului Lucian Grigorescu, născut la Medgidia în anul 1894 şi devenit cetăţean de onoare al oraşului, în octombrie 2006.
Tabăra a ajuns anul acesta la cea de a 6-a ediţie şi presupune un eveniment de o însemnătate majoră pentru viaţa culturală din Medgidia şi pentru locuitorii săi, prin ecourile create în timp, la nivel naţional şi internaţional.
Ediţia din acest an va reuni pictori cu portofolii însemnate din Turcia, Cipru,  Germania şi România şi va fi cu atât mai specială, luând în considerare finalitatea acesteia. La încheierea taberei, parte din lucrările artiştilor plastici va fi donată Spitalului Municipal Medgidia, în baza unui program local de agrementare a holurilor instituţiei şi de terapie prin arta pentru pacienţii interni.
Vă aşteptăm!

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii