Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se joaca “Electra” la Medgidia! - 23.04.2009

ro

23 Apr, 2009 20:20 856 Marime text

PRIMARIA MUNICIPIULUI MEDGIDIA
905600,  Str .Decebal, nr.35,   
 tel 0241/ 820800 , fax 0241/810619
e-mail: primaria_medgidia@yahoo.com
                         www.emedgidia.ro

Se joacă “Electra” la Medgidia!
 
Vineri, 24 aprilie trupa de studenţi ai Facultăţii de Arte, Specializarea Artele Spectacolului de Teatru din cadrul Universităţii “Ovidius”, Constanţa prezintă la Medgidia, piesa de teatru “Electra”, în regia profesorului dr. lect. cons. Radu Niculescu şi asistent universitar Cristoiu Emanuel.
Spectacolul are loc în sala Casei de Cultură “Lucian Grigorescu” din localitate şi este prima reprezentaţie din mini-stagiunea aprilie – iunie, găzduită de către Casa de Cultură. Prin amabilitatea domnului director Tiberiu Rusu, piesa de teatru va fi jucată şi în zilele de 15 mai şi 12 iunie a.c., iar locurile în sală vor fi gratuite şi puse la dispoziţia publicului prin invitaţii.
Această manifestare artistică este urmarea protocolului de colaborare semnat între Primăria municipiului Medgidia, reprezentanţii Universităţii “Ovidius” Constanţa şi ai Casei de Cultură a Sindicatelor “Lucian Grigorescu” din Medgidia care are drept scop revitalizarea actului de cultură şi a educaţiei culturale la nivelul comunităţii, inclusiv prin atragerea locuitorilor municipiului Medgidia la spectacole de teatru. Stagiunea din această primăvară reprezintă, nu în ultimul rând, un prilej favorabil pentru găzduirea şi promovarea trupei de actori-studenţi ai Facultăţii de Arte ale Spectacolului de Teatru din cadrul Universităţii « Ovidius » Constanţa.

23 aprilie 2009
Compartimentul Comunicare al Primăriei Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii