Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta de deschidere a selectiei de oferta privind realizarea soselei transfrontaliere

ro

15 Sep, 2009 19:10 990 Marime text

Marţi, 15 septembrie a.c., la Primăria Medgidia a avut loc şedinţa de deschidere a ofertelor privind proiectul Construcţie infrastructură rutieră pentru dezvoltarea afacerilor transfrontaliere Medgidia - Silistra ,,Calea Transfrontalieră", care se desfăşoară în perioada 02 octombrie 2008 - 02 noiembrie 2009. Proiectul se derulează în parteneriatul instituit între Primăria municipiului Medgidia, Asociaţia pentru colaborare şi dezvoltare transfrontalieră "Dobrogea Dunăreană" din Silistra, Bulgaria (ADD) si Asociaţia de Dezvoltare Zonală Medgidia (ADZM).

La şedinţa de deschidere şi-au depus ofertele şase firme, atât din judeţ şi nu numai: S.C. JT Oil SRL Craiova, S.C. Colas Drumuri SRL Craiova, S.C. Tehnologia Radion SRL Bucureşti, S.C. Ena Design Construct SRL Ovidiu, S.C. Beira Cons SRL Medgidia, RAJDP Constanţa.

Urmează ca, în perioada următoare comisia de evaluare să analizeze ofertele şi ulterior să se parcurgă etapa de selectare a societăţii câştigătoare.

Calea Transfrontalieră este un proiect în valoare de 576.245 EURO, din care 63.160 reprezintă contribuţia Consiliului Local Medgidia, iar 513.085EURO de la Comisia Europeana. Beneficiarul contractului de finanţare este Consiliul Local Medgidia, iar durata contractului este de 12 luni începând cu data de 2 octombrie 2008 şi având ca dată de finalizare, data de 2 noiembrie 2009.

Strada va beneficia de un număr considerabil de îmbunătăţiri de infrastructură, precum o reţea de rigole, în paralel cu drumul care vor asigura colectarea şi deversarea apelor pluviale în canale de desecare, realizarea marcajelor rutiere în conformitate cu conexiunile apărute şi în colaborare cu Poliţia Rutieră, realizarea spaţiilor verzi pe zona de rambleu a drumului şi realizarea parcărilor auto.

15 septembrie 2009

Compartimentul Relaţii Publice şi Presă
Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii