Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţa extraordinară la Medgidia

ro

11 May, 2011 01:09 884 Marime text

Luni, 9 mai, a avut loc la Primăria Medgidia şedinţa extraordinară de consiliu, ce a avut pe ordinea de zi trei proiecte de hotărâre, iniţiate de domnul primar Marian Iordache.

A fost respins primul punct, privind ,,însuşirea şi aprobarea bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Medgidia, judeţ Constanţa". La cel de-al doilea proiect de hotărâre, privind aprobarea repartizării unor unităţi locative situate în blocuri construite din fonduri ANL" s-a votat nominal, pentru fiecare persoană propusă pentru repartiţia locuinţei în şedinţa de azi. Consilierii locali au admis repartizarea unor unităţi locative doar pentru două repartiţii, nu pentru trei, aşa cum propunea proiectul de hotărâre.

Singurul proiect admis în totalitate a fost cel de la ultimul punct pe ordinea de zi, şi anume ,,aprobarea draftului de acord-cadru de finanţare ce urmează a se încheia între Consiliul Judeţean Constanţa în calitate de finanţator şi Consiliul Local Medgidia în calitate de beneficiar, în vederea susţinerii proiectelor cu finanţare nerambursabilă". Propunerea are în vedere lipsa disponibilităţilor băneşti care îngreunează susţinerea şi derularea programelor cu finanţare europeană. Finanţările nerambursabile sunt o sursă importantă pentru sprijinirea dezvoltării de ansamblu a organismului economic şi social, din domenii pentru care, din cauza situaţiei conjuncturale, nu există resurse financiare suficiente accesibile în mod curent sau din domenii în care există în mod tradiţional o nevoie de resurse financiare mai mare decât disponibilităţile.

10 mai 2011

Comp. Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii