Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târguri umanitare - în cea de-a doua zi a sărbătorii Medgidiei La Medgidia se află în aceste zile şi oaspeţi din Yalova

ro

30 Aug, 2012 22:53 1087 Marime text

În cea de-a doua zi a sărbătorii Zilelor Medgidiei s-a aflat în localitate o delegaţie oficială din Yalova, compusă din doamna Suna Selma Koçal, soţia primarului din Yalova, însoţită de tatăl acesteia, domnul Kemal Sirac. Delegaţia a sosit la Medgidia cu ocazia Zilelor Municipiului Medgidia, şi se va afla aici până duminică, 02 septembrie. Joi, 30 august, oaspeţii împreună cu conducerea şi reprezentanţii UDTTMR Medgidia, cărora li s-a alăturat şi domnul primar Marian Iordache au depus coroane de flori la statuia cu bustul personalităţii turce Kemal Atatürk. După ceremonie, discuţiile au continuat la sediul UDTTMR, după care, delegaţia, însoţită de reprezentanţi ai primăriei şi-a continuat programul. În zilele pe care le vor petrece la Medgidia, oaspeţii vor vizita oraşul şi instituţiile, se vor deplasa la Constanţa şi vor lua parte la spectacolele organizate cu ocazia Zilelor Medgidiei.

În cea de-a doua zi a manifestărilor din această săptămână s-au deschis şi târgurile umanitare. Târgul organizat de Asociaţia Voluntarilor din Medgidia a avut ca scop vânzarea de produse fabricate în Dobrogea. Banii proveniţi din taxa de participare a firmelor înscrise la târg vor fi donaţi copiilor bolnavi şi copiilor cu handicap din Medgidia. Şi Târgul Liceului „Nicolae Bălcescu" a avut acelaşi scop, de a dona banii din vânzarea produselor confecţionate de elevi, copiilor bolnavi.

Pentru vineri, organizatorii au pregătit pentru copiii un concurs de cros la ora 10.00, cu plecare din faţa Casei de Cultură „I. N. Roman" şi o întrecere de ciclism (ora 11.00 -Piaţeta Decebal). După-amiază, de la ora 17.00 medgidienii sunt invitaţi la festivitatea de deschidere a Festivalului Naţional de Teatru „Tanţa şi Costel" ediţia I, ce se desfăşoară, în perioada 31 august-02 septembrie la Casa Armatei, şi este organizat de Primăria Municipiului Medgidia şi Garnizoana Medgidia - Cercul Militar. Pe 30 august se vor juca comediile „Rămăşagul", în interpretarea trupei Thetis a Cercului Militar Medgidia şi „Crimă pe palier" interpretată de Teatrul din Mediaş. Seara se încheie cu un spectacol de divertisment al formaţiilor şi soliştilor din Medgidia şi Cernavodă, ce va avea loc în Piaţeta Decebal, începând cu ora 18.00.

30 august 2012

Compartiment Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii