Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zece proiecte de hotărâre - admise în şedinţa ordinară a lunii octombrie

ro

28 Oct, 2011 18:21 709 Marime text

Joi, 27 octombrie, de la ora 18.00, consilierii locali s-au întrunit la Primăria Medgidia pentru a dezbate şi a vota proiectele de hotărâre propuse spre aprobare în şedinţa ordinară a lunii octombrie. Pe ordinea de zi au fost înscrise zece proiecte de hotărâre, iniţiate de domnul primar Marian Iordache, care au fost în totalitate admise.

La primul punct s-a votat ,,aprobarea execuţiei bugetului local al municipiului Medgidia pe trimestrul III al anului 2011", iar la punctul 2 consilierii locali au votat proiectul de hotărâre privind „aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Medgidia, pe anul 2011". În şedinţa de ieri au fost numiţi reprezentanţii Consiliului Local Medgidia în Consiliile de evaluare şi asigurarea calităţii ale unităţilor de învăţământ preuniversitar aflate pe raza administrativ teritorială a Municipiului Medgidia, începând cu anul şcolar 2011-2012. Un alt proiect de pe ordinea de zi a fost aprobarea schimbării destinaţiei imobilului ce aparţine domeniului privat al municipiului Medgidia, situat în str. Mihai Bravu, din centrală termică (CT 11) în spaţiu pentru prestări servicii, în vederea reabilitării şi utilizătii clădirii. Consilierii locali au votat şi proiectul de hotărâre privind completarea domeniului privat al municipiului Medgidia cu bunul imobil teren intravilan, în suprafaţa de 644 situat în Medgidia, str. Crângului.

În şedinţa de consiliu a lunii octombrie consilierii locali au votat repartizarea unor unităţi locative construite din fonduri ANL şi a unor unităţi aflate în administrarea D.G.D.P.P, precum şi vânzarea prin licitaţie publică a unui imobil-teren aparţinând domeniului privat al municipiului Medgidia în suprafaţa de 79 mp, situat în Medgidia, str. Podgoriilor nr. 21 B.

28 octombrie 2011

Comp. Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii