Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Armatei Române - sărbătorită la Medgidia

ro

25 Oct, 2011 16:54 2160 Marime text

pa255470.jpgZiua Armatei Române a fost marcată la Medgidia, ca şi în anii trecuţi, prin manifestări ce au avut loc la Monumentul Eroului Român. Începând cu ora 09.30 a avut loc o ceremonie de omagiere a soldaţilor români căzuţi la datorie. Oficialităţi şi reprezentanţi ai instituţiilor publice din localitate au luat parte la slujba religioasă de pomenire a ostaşilor morţi pe câmpul de luptă, după care au depus coroane de flori la monument.

pa255475.jpgDupă oficierea serviciului religios, a rostit o alocuţiune comandantul garnizoanei Medgidia, domnul colonel Marius Caloian, care a rezumat istoria acestei zile importante pentru toţi militarii români, şi a transmis discursul de felicitare al ministrului Apărării Naţionale, domnul Gabriel Oprea, către toţi militarii. Şi domnul primar Marian Iordache a ţinut să adreseze urarea de la mulţi ani tuturor militarilor şi să vorbească despre ziua de 25 octombrie.

pa255484.jpg ,,An de an, ne adunăm aici să aducem un pios omagiu celor care au luptat pe câmpul de luptă şi să îi felicităm pe militarii în retragere şi pe cei activi, urându-le la mulţi ani, cu ocazia Zilei Armatei Române", a spus, în faţa monumentului, domnul primar Marian Iordache.

pa255492.jpgAu depus apoi coroane de flori- garinzoana Medgidia, Asociaţia Veteranilor de Război, Primăria Medgidia, Consiliul Local Medgidia, Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere ,,Roland Pârlăgeanu", Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere ,,Tomis Constanţa" - subfiliala Medgidia, Jandarmeria Română, Poliţia Comunitară, Partidul Naţional Liberal, Partidul Conservator, Partidul Social Democrat şi Şcoala Constantin Brâncuşi.

25 octombrie 2011

Comp. Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii