Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zone de picnic aprobate prin hotărâre de consiliu

ro

27 Jun, 2014 12:47 1016 Marime text
   Zone de picnic aprobate prin hotărâre de consiliu
 
Şedinţa de consiliu a acestei luni, desfăşurată joi, 26 iunie a avut pe ordinea de zi 11 proiecte de hotărâre, care au întrunit în totalitate cvorumul necesar pentru a fi admise.
La primele puncte, consilierii locali au votat încetarea de drept a mandatului de consilier local al domnului Ibram Chenan şi declararea ca vacant a locului de consilier al P.D.L., precum şi validarea mandatului de consilier local al primului supleant, în persoana doamnei Lucreţia Răileanu.  Validarea mandatului a fost urmată de depunerea jurământului de consilier.
Următorul proiect pe ordinea de zi a fost referitor la aprobarea stabilirii zonelor care urmează a fi amenajate pentru desfăşurarea activităţilor de picnic pe teritoriul Medgidiei. Astfel, grătarele pot fi organizate doar în locurile speciale - Parcul 1 Mai, Parcul Nord – partea de vest şi în zona Pătrăţel, unde vor fi amenajate 14 grătare.
La punctele următoare au fost votate proiecte de hotărâre privind vânzarea, prin licitaţie publică a trei loturi de teren situate în Valea Dacilor, şi a unui imobil teren situat pe strada Bucovinei din Medgidia pentru construire locuinţă.
Consilierii locali au aprobat rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2014 al Spitalului Municipal ca urmare a diminuării fondurilor de la CJAS Constanţa cu suma de 483.501 lei, conform Actului adiţional nr.10 încheiat cu CJAS Constanţa la data de 20.06.2014 precum şi modificarea sumelor alocate din fondurile încheiate cu Direcţia de Sănătate Publică Constanţa.
În cadrul şedinţei s-a aprobat şi repartizarea unei unităţi locative situată în bloc ANL, pe strada Vânătorilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii