Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PR Navodari Comunicat de presa - 10.04.2010

ro

11 Apr, 2010 23:10 1092 Marime text

Astazi 10.04.2010 la Centrul Cultural din Orasul Navodari a avut loc dezbaterea publica referitoare la Proiectul de Hotarare cu privire la Organizarea Referendumului Local in Orasul Navodari, in data de 23 mai 2010.

Un referendum cu ocazia caruia toti cetatenii Orasului Navodari sunt chemati sa se pronunte prin „ DA" sau „ NU" la intrebarea:

„ Sunteti de acord cu infiintarea pe teritoriul Orasului Navodari a unui Centru de Gospodarire deseuri Industiale si de orice alta natura?"

Aceasta dezbatere a avut loc conform prevederilor legii 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica locala.

La dezbatere au participat 783 de locuitori ai Orasului Navodari iar printre acestia s-au numarat: Directori de Scoli, Gradinite alaturi de cadrele didactice din aceste Unitati de Invatamant , 6 Preoti din localitate, Consilieri Locali, Oameni de afaceri ai Orasului, Pensionari, Reprezentanti ai Politiei Navodari, Fisc.
Au fost invitati si reprezentantii SC. Ecological Center S.A , dar nu s-au prezentat.

Primarul Orasului Navodari, Domnul Matei Nicolae, alaturi de Secretara Primariei Doamna Patru Diana si Directorul Directiei Juridice - Doamna Sandulescu Mariana au supus dezbaterii publice Proiectul de Hotarare.

Invitatii Domnului Primar pentru a lua cuvantul au fost:

Domnul Deputat George Dragomir, Domnul Senator Puiu Hasotti, Reprezentantul Organizatiei Nonguvernamentale Mare Nostrum - Domnul Munteanu Nicolae.
In Foaierul Casei de Cultura a fost amenajat un birou de sugestii si opinii, unde toti participantii si-au putut scrie parerea cu privire la acest Proiect de Hotarare cu privire la Organizarea Referendumului Local in Orasul Navodari in data de 23.05.2010.

DEPARTAMENT MASS MEDIA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii