Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Navodari Comunicat de presa – 13.05.2010

ro

14 May, 2010 06:35 1419 Marime text

dscf1415.jpgConform traditiei, odata cu Ziua Inaltarii Domnului se sarbatoreste si Ziua Eroilor.

Astazi, 13.05.2010 a fost sarbatorita Ziua Eroilor si in Orasul Navodari , unde locuitorii s-au reunit la Troita din centru, gandurile fiind indreptate catre toti eroii neamului, care s-au jertfit pentru tara.

Manifestarile dedicate Zilei Eroilor au inceput prin oficierea unei slujbe religioase de pomenire a eroilor neamului, sustinuta de soborul de preoti al Orasului Navodari.

Cei 9 veterani care traiesc in Orasul Navodari au primit din partea autoritatilor locale diplome de onoare si cate un premiu in valoare de 200 lei.

Cu aceasta ocazie Primarul Matei Nicolae a tinut sa precizeze importanta Referendumului Local din data de 23.05.2010 privind infiintarea pe Teritoriul Orasului Navodari a unui Centru de gospodarie Deseuri industriale .

Pentru validarea acestuia, este nevoie de prezenta la vot a 50% +1 din numarul de alegatori inscrisi pe listele electorale permanente .

dscf1383.jpgLocuitorii sunt chemati sa voteze prin «da» sau « nu» la intrebarea:

« Sunteti de acord cu infiintarea pe teritoriul Orasului Navodari a unui Centru de Gospodaride Deseuri industriale si de orice alta natura?»

Manifestarea a continuat cu depuneri de coroane de flori din partea autoritatilor locale, a reprezentantilor principalelor instituitii din oras si a partidelor politice.

Evenimentul s-a incheiat cu defilarea celor de la UM 05025 din Mamaia Sat si a Politiei Locale Navodari.

DEPARTAMENT MASS - MEDIA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii