Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Navodari Comunicat de presa – 16.04.2010

ro

16 Apr, 2010 22:12 1732 Marime text

prcomunicat_presa.jpgCu ocazia aniversarii a 10 ani de la infiintarea Ansamblului Coral

" Piatra Credintei" al Scolii Generale Tudor Arghezi din Orasul Navodari, in Centrul Cultural din oras va fi sustinut un spectacol de muzica corala la ora 17:00.

Spectacolul este precedat de o slujba de sfintire a Corpului numarul 1 al Scolii Tudor Arghezi, incepand cu ora 16:00, care va fi oficiata de un sobor de preoti, in prezenta Primarului Orasului Navodari , Domnul Matei Nicolae, a Consilierilor Locali, a personalului din unitatea de invatamant, a elevilor si a parintilor.

Aceasta slujba a fost initiata de Domnul Profesor de Religie Ciprian Paraschiv, conducatorul Corului .

Corpul numarul 1 al Scolii Generale Tudor Arghezi a fost finantat printr-un program initiat de Primaria Orasului Navodari si implementat de Unitatea de Management din cadrul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

In prezent se lucreaza la redactarea proiectului pentru finantarea din fonduri structurale a celui de-al II- lea corp de cladire, pentru asfaltarea terenurilor de sport si sistematizarea zonei.

Concomitent, se are in vedere executarea cu prioritate a racordurilor la utilitati ( energie electrica, alimentare cu apa, canalizare), executia acestora realizandu-se in acelasi timp cu utilitatile necesare blocurilor ANL a caror constructie va incepe in luna mai.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii