Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA schimbă conducta de canalizare din Oraşul Năvodari

ro

23 Mar, 2011 23:33 1367 Marime text

conducta-canalizare1.jpgModernizările în Oraşul Năvodari se ţin lanţ. Se asfaltează, se modernizează, se investeşte, iar important este că şi anumite societăţi de interes public se implică în tot acest proces, la intervenţia Primarului Nicolae Matei.

Regia Autonomă Judeţeană de Apă (RAJA) a luat decizia de a continua investiţiile pe care le face, la nivelul instituţiei, şi pe raza Oraşului Năvodari, pentru a oferi servicii de calitate şi pentru a răspunde astfel solicitărilor venite din partea Oraşului. Decizia a venit ca urmare a faptului că în zona adiacentă blocului 160, fostul bloc de intervenţii, Primăria Năvodari a demarat o serie de lucrări care au condus la descoperirea faptului că o conductă aparţinând RAJA este foarte veche.

Reamintim că în zona blocului 160 se lărgeşte prelungirea străzii Frunzelor, se execută locuri de parcare, alei pietonale şi acces în cele 8 scări, a fost montat gard viu, dar şi parapeţi, În urma executiei lucrarilor de amenajare a zonei s-a constatat ca magistrala de canalizare a orasului, conducta mai veche de 30 de ani prezenta fisuri, rugina, punand in pericol stabilitatea platformelor de parcare si producand infiltratii la blocurile din proximitate.

Investiţia era necesară întrucât timp de 30 de ani conducta nu a fost schimbată, era spartă, emana un miros urât. La intervenţia Primarului Oraşului Năvodari, Nicolae Matei, dar şi pentru că RAJA vrea să ofere calitate, conducta a fost schimbată pe o lungime de peste 12 metri liniari de 1000 mm, fiind găsită înţelegere din partea şefului Secţiei Nord din cadrul RAJA, Dan Colţoiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii