Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta extraordinara a Consiliului Local Navodari - 26.03.2010

ro

27 Mar, 2010 02:42 1305 Marime text

Astazi la Navodari a avut loc sedinta extraordinara de Consiliu Local incepand cu ora 14:00 in Sala de Sedinte din Cadrul Primariei Navodari, avand pe ordinea de zi 8 Proiecte de Hotarare si o cerere din partea Scolii Numarul 1 - Navodari - George Enescu prin care solicita sprijin financiar la „ Zilele Scolii", perioada 22-25 aprilie.

Au fost prezenti doar 10 din 19 Consilieri ai Consiliului Local, restul fiind absenti nemotivat.

Consilierii PD-L Tudorel Calapod, Sponte Stere, Mara Liliana, Galbau Stefan, Dl. Boasca Aurel, Dumitru Vasilica si PNL Lascu Stere, Jean Paul Tucan, Dragnea Marilena, au absentat in mod voit de la sedinta de consiliu local, impiedicand astfel bunul-mers al activitatilor din Orasul Navodari.

Un numar de 7 Proiecte de Hotarare de Consiliu Local initiate de Primarul Matei Nicolae nu au putut fi adoptate din lipsa de cvorum.

Proiectele respective se referaeau la documentatii specifice procedurii de inchiriere, concesionare si vanzare a bunurilor apartinand Domeniului Privat al Orasului, iar cel mai important Proiect se referea la aprobarea inventarului anual efectuat la sfarsitul anului 2009, pentru bunurile apartinand Domeniului Privat al Orasului Navodari.

Consilierii prezenti la Sedinta de Consiliu Local au aprobat cererea pentru sustinerea financiara a Scolii Generale nr. 1 din Navodari - George Enescu la „ Zilele Scolii" perioada 22 - 25 aprilie , cu suma de 20 000 lei.

Absentele repetate ale Consilierilor Locali PNL si PD-L atat de la sedintele ordinare si extraordinare de Consiliu Local, cat si din cadrul comisiilor de specialitate , au facut ca pe ordinea de zi a Sedintei de astazi sa fie Proiectul de Hotarare cu privire la modificarea HCL Navodari nr. 115/18.09.2008 cu privire la stabilirea comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local Navodari.

Au fost pastrate denumirile Comisiilor de Specialitate din cadrul Consiliului Local Navodari, modificandu-se componenta acestora, avandu-se in vedere modul in care fiecare Consilier a activat si ponderea Partidelor Politice .

Votul a fost secret si individual, fiind un vot referitor la persoane in temeiul dispozitiilor articolului 45, alineatul 5 din Legea 215/2001, privind administratia publica locala, republicata cu modificarile si completarile ulterioare.

Domnul Consilier Coman Ilie a propus sanctionarea consilierilor care au absentat in repetate randuri de la Sedintele de Consiliu Local, insa s-a tinut cont de faptul suntem in Postul Pastelui, iar consilierii prezenti la Sedinta au hotarat dezbaterea acestei propuneri in luna aprilie anul curent.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii