Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta extraordinara de Consiliu Local, la Navodari

ro

12 Nov, 2009 14:38 1721 Marime text

Ieri, la Navodari, a avut loc sedinta extraordinara de Consiliu Local, incepand cu ora 17:00, la Casa Casatoriilor din Localitate, avand pe ordinea de zi 3 proiecte de hotarare si alte 2 pe ordinea suplimentara.

Convocatorul sedintei a cuprins urmatoarele proiecte:

· Proiect de Hotarare cu privire la aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-econimici maximali pentru obiectivul de investitii „Proiectare si amenajare locuinte pentru tineri prin mansardarea caminelor LEGMAS, USAS, CONSIR”.
Avand in vedere necesitatea rezolvarii problemei locative la nivelul Orasului Navodari, Domnul Primar, ca si initiator al proiectului tine sa ofere locuinte ieftine pentru tineri prin executia lucarilor de mansardare si refacerea fatadelor blocurilor mai sus mentionate, avand ca si posibilitate a delegarii lucarilor catre SC TSP ECOTERM Navodari, astfel incat costurile sa se reduca prin practicarea unei rate minime a profitului;
· Proiect de hotatare cu privire la completarea HCL Navodari nr.25/30.01.2006 referitor la delegarea prin negociere directa a unor servicii de administrare a domeniului public si privat.
Conceptul Domnului Primar Matei Nicolae de a delegarea atributii privind activitatea de dezvoltare si modernizare a infrastructurii edilitar urbane existente, respectiv cea privind infiintarea, dobandirea sau punerea in vedere a unor bunuri propietate publica si privata catre TSP ECOTERM SA este de a determina ca pretul de executie si ulterior de vanzare a locuintelor sa fie unul avantajos pentru tinerii care se vor inscrie in programul de achizitionare a locuintelor, tariful de 387 EUR/mp construit care a fost aprobat ca fiind competitiv, daca nu foarte avantajos, asa dupa cum o arata si prospectarea pietei realizata de aparatul de specialitate.

· Proiect de Hotarare cu privire la complatarea HCL Navodari nr. 261/29.10.2009 referitoare la stabilirea datelor de 30,31 Octombrie si 01.Noiembrie 2009 pentru organizarea „Zilelor Recoltei” in Orasul Navodari.

Cele 2 proiecte propuse pe ordinea suplimentara au fost:

· Proiect de Hotarare privind completarea inventarului bunurilor care alcatuiesc domeniu public al Orasului Navodari.
· Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului „Mai mult sport, mai multa sanatate” , sprijinirea Clubului Sportiv Sawaki Navodari.
Primaria Orasului Navodari va aloca din bugetul local de venituri si cheltuieli suma de 15000 pentru a veni in sprijinul elevilor cu performante deosebite.

Consilierii locali indiferent de culoarea lor politica au votat proiectele in unanimitate, cu exceptia fostului Primar Tudorel Calapod , care s-a abtinut sau a votat impotriva.
Au absentat nemotivat domnul consilier P.N.L Jean Paul Tucan, domnul consilier P.NL. Lascu Stere si domnul consilier P.D - L Sponte Stere.

DEPARTAMENT MASS MEDIA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • varvara marinela 12 Nov, 2009 13:11 as dori sa particip la actiuni si sedinte ale psd navodari deoarece sunt un membru.cand se tin? va multumesc si astept raspuns.