Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Bibliotecarului la Navodariului - 23.04.2009

ro

23 Apr, 2009 00:00 922 Marime text

3 aprilie 2008

                      Ziua Bibliotecarului la Năvodariului

         Biblioteca din Năvodari a găzduit astăzi manifestările prilejuite de “Ziua Bibliotecarului”.
          Cu acest prilej, toate unităţile de învăţământ din oraş au fost premiate de reprezentanţii Casei de Cultură “Pontus Euxinus” din oraşul Năvodari.
           La manifestare au participat, pe lângă elevii, preşcolarii şi liceenii din Năvodari, cadre didactice, reprezentanţi ai administraţiei publice locale, consilieri locali, reprezentanţi ai instituţiilor din oraş.
          Cu începere de la ora 9:00, preşcolarii de la Grădiniţa “Veseliei” au susţinut un program artistic dedicate primăverii şi momentului Învierii Domnului, fiind răsplătiţi pentru efortul lor cu diplome, bomboane şi cadouri din partea Primăriei Năvodari.
          De la ora 11:00 a venit rândul elevilor de la cele trei şcoli din oraş şi a liceenilor de la Liceul “Lazăr Edeleanu”. Aceştia, pe lângă programul artistic oferit bibliotecarilorilor, au dezvăluit şi o parte din proiectele lor de viitor. Cele trei reviste editate de cele trei şcoli năvodărene (“Noi”, “Zbor alb”, “Sclipiri”) precum şi cea realizată de liceeni (“Academia”) au fost premiate de Primăria şi Casa de Cultură din Năvodari.
          La evenimentul de astăzi s-au făcut noi planuri privind amenajarea incintei celei noi a bibliotecii orăşeneşti (ce se va afla în Centrul Cultural), copiii venind cu o serie de propuneri privind realizarea unor colţuri tematice dedicate exclusiv activităţilor şcolare şi extraşcolare.

                                                   Departament de presă primăria Năvodari

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii