Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cantina pentru elevii din Cernavoda - 23.03.2009

ro

23 Mar, 2009 22:43 894 Marime text

23 martie 2009

Comunicat de presa

· Cantina pentru elevii din Cernavoda

Primaria orasului Cernavoda a finalizat procedura privind concesionarea unui spatiu  in care sa functioneze o cantina pentru elevii de liceu, spatiu situat in curtea Grupului Scolar Industrial Energetic.  Initiativa a apartinut primarului orasului, d-na Mariana Mircea care spune “ orice parinte cred ca isi doreste ca copilul sau sa se hraneasca sanatos si la timp. Aceasta cantina va oferi mancare calda si meniuri diversificate, la preturi mult mai scazute decat preturile produselor pe care copiii si le achizitioneaza din magazine. Pe langa toate aceastea, cantina va fi si un loc unde tienrii vor putea socializa in pauza de pranz.”
Beneficiarii acestui serviciu vor fi cca. 1000 de elevi care invata  la Grupul Scolar Industrial Energetic, Liceul teoretic Anghel Saligny si Scoala generala nr. 4. Masa se va servi în intervalul orar 11.00 — 15.00, de luni pana vineri iar meniurile vor conţine supe, ciorbe, fripturi cu mâncăruri scăzute şi salate, deserturi. Mâncărurile vor putea fi achiziţionate pe baza unor tichete zilnice sau săptămânale, cu valori cuprinse între 5 lei şi 12 lei.
Valoarea calorica a mesei servite se va incadra in procent de 50% din valoarea calorica a normei de hrana de care copilul/adolescentul are nevoie.
Firma concesionara va amenaja spatiul corespunzator unei cantine, va asigura saptamanal cel putin trei meniuri diferite si nu va modifica preturile dact cu acordul Primariei.

Biroul de presa 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii