Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat inaugurare liceul economic mangalia

ro

23 Dec, 2011 21:05 1110 Marime text

În cursul zilei de vineri, 23 decembrie, la Mangalia a avut loc ceremonia de inaugurare a unei noi investiţii realizate cu sprijinul Guvernului României, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa. Este vorba despre finalizarea modernizării bazei sportive a Colegiului Economic Mangalia, un eveniment la care au participat deputatul Zanfir Iorguş - cel care a şi făcut lobby pentru alocarea fondurilor pentru lucrările de reabilitare - prefectul judeţului, Claudiu Iorga Palaz, Inspectorul Şcolar General Aliss Andreescu, directorul unităţii de învăţământ beneficiare a lucrărilor de reabilitare, prof. Adrian Vărgatu, alături de directori ai majorităţii şcolilor şi liceelor din Mangalia.

Lucrările de la Colegiul Economic Mangalia au constat în amenajarea unui covor asfaltic şi a gazonului artificial, alături de montarea instalaţiei de nocturnă a bazei sportive, dar şi de reabilitarea faţadei unităţii şcolare.

Cu această ocazie, deputatul Zanfir Iorguş a declarat cadrelor didactice şi elevilor prezenţi în curtea liceului că, pentru 2012, speră ca administraţia publică locală să repună învăţământul pe lista sa de priorităţi. Totodată, deputatul Iorguş le-a urat tuturor un „Crăciun Fericit!" şi un An Nou cu sănătate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii