Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de Muzică Ușoară pentru Copii "Glasul Speranțelor"

ro

26 Jun, 2012 20:09 1455 Marime text

In perioada 29 iunie - 01 iulie 2012, incepand cu ora 19,00, intr-o formula inedita, muzica si umorul se vor impleti pe scena Teatrului de Vară din Techirghiol.

Muzica va rasuna in cadrul celei de-a XI- a ediții a Festivalului Național - Concurs de Muzică Ușoară pentru Copii "Glasul Speranțelor" iar hohotele de ras vor fi starnite de cea de- a II a editie a Festivalului de Umor "Scena lu' Tanase".

Pe scena Teatrului de Vară "Jean Constantin" se vor afla peste 40 de copii din toate zonele țării care vor încerca să impresioneze cu calitățile lor artistice juriul format din personalități marcante ale muzicii ușoare românești, avându-l ca președinte pe binecunoscutul compozitor Nicolae Caragia.

Festivalul de Umor va aduce la Techirghiol zambetul prin numere de pantomima, cuplete, satira si umor si stand-up comedy.

Cele doua festivaluri sunt organizate de: Consiliul Local Techirghiol, Primăria orașului Techirghiol, reprezentata prin Primar Stan Adrian și Casa de Cultură Constantin Tănase.

Amfitrionul acestui eveniment va fi cunoscutul și îndrăgitul om de televiziune, critic muzical - Octavian Ursulescu.

Festivalul de Muzica Usoara este structurat pe patru secțiuni de vârstă: 5 - 7 ani, 8 - 10 ani, 11 - 13 ani, 14- 16 ani și este dotat cu premii după cum urmează: trofeul festivalului se acordă celei mai bune voci indiferent de categoria de vârstă din care face parte și este în valoare de 800 lei. Premiul I - 600 lei, premiul II - 500 lei, premiul III - 400 lei și o mențiune în valoare de 150 lei. Aceste premii se acordă pentru fiecare categorie de vârstă în parte.

"Gala Laureaților" va avea loc duminică, 01 iulie 2012, începând cu orele 19,00.

Primar,

STAN ADRIAN

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii