Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Cernavoda – lucrari de extindere a retelei de termoficare

ro

02 Jul, 2009 19:03 909 Marime text

2 iulie 2009

Comunicat de presa

· La Cernavoda – lucrări de extindere a reţelei de termoficare

Primăria oraşului a demarat proiectul privind extinderea reţelei de termoficare pe cateva strazi din oras. Sunt vizate străzile Tudor Vladimirescu, Dobrogeanu Gherea, Milcovului şi 24 ianuarie.
Valoarea investiţiei este de 20 mld. lei si  este suportată de către bugetul local. Respectând termenele legale,  se estimează ca la mijlocul lunii iulie să se înceapă lucrările de construcţie care vor dura două luni.
A fost de asemenea  finalizată documentaţia tehnică pentru extinderea reţelei de termoficare si pe străzile Locotenent Muşat şi Octav Băncila, lucrare estimată la  valoarea de 5 mld. lei vechi care se va realiza tot  din bugetul local. Această lucrare va demara la sfârşitul lunii iulie şi are ca termen de execuţie o lună şi jumătate.
Locuitorii de pe străzile mai sus menţionate atât cei care locuiesc la  case cât şi cei care locuiesc în blocuri, vor avea în această iarnă căldura în case la preturi accesibile.

· Premii pentru elevii cu rezultate deosebite în anul şcolar 2008 -  2009

Primarul oraşului Cernavoda, doamna Mariana Mircea a  premiat recent elevii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile şcolare, în anul şcolar 2008—2009. 151 de elevi ai şcolilor generale şi liceelor din oraş care au obţinut premii la fazele judeţene, zonale sau naţionale ale olimpiadelor  şi concursurilor şcolare au primit recunoaşterea muncii şi efortului depus în anul şcolar care tocmai s-a încheiat.
Au fost de asemenea premiate echipele sportive care activeaza in cadrul scolilor si liceelor si care s-au remarcat la diverse competitii sportive zonale si nationale.  Acesti elevi au obtinut premiile I, II, sau III  in cadrul unor renumite concursuri de matematica, fizica, chimie, limbi straine, biologie, istorie, muzica sau concursuri pe meserii. Ei au primit din partea administratiei locale diplome şi premii în bani.

Biroul de presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii