Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:29 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Cernavoda a oferit 1100 de pachete continand produse alimentare - 16.04.2009

ro

16 Apr, 2009 14:53 891 Marime text

16 aprilie 2009

Comunicat de presa

Primaria orasului Cernavoda a derulat in aceasta perioada mai multe actiuni sociale si educative cu ocazia Sarbatorilor Pascale.
Astfel, Primaria a oferit 1100 de pachete continand produse alimentare ( ulei, orez, zahar, pui) si cozonaci persoanelor fara venituri, persoanelor cu handicap si pensionarilor cu pensii mai mici de 500 de lei/luna. Actiunea se incadreaza intr-un proiect social mai amplu prin care Primaria ofera astfel de pachete de 6 ori pe an,  cu ocazia unor importante sarbatori religioase.

Primaria a avut surprize si pentru copii si tinerii din oras. In saptamana de vacanta le-a oferit excursii in Delta Dunarii. Peste 200 de copii si tineri atat din cursurile gimnaziale cat si din cele liceale s-au bucurat de frumusetile Deltei Dunarii, de plimbari cu vaporasul si multe alte distractii. Aceste excursii se incadreza intr-unul din proiectele adminbistratiei locale. Este vorba de proiectul O tabara/excursie pentru fiecare elev cernavodean. Administratia locala si-a propus in fiecare an, cei 2000 de elevi din Cernavoda sa beneficieze de facilitatile oferite de Primarie si sa mearga in taberele si excursiile organizate de catre aceasta.
Administratia lucreaza la un proiect asemanator pentru pensionari prin care acestia sa beneficieze in fiecare week end de excursii la diverse obiective turistice si religioase din tara.

Biroul de presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii