Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta Consiliului Local Cernavoda

ro

30 Jun, 2009 18:04 879 Marime text

30 iunie 2009

Comunicat de presa

· Sedinta Consiliului Local Cernavoda

Primarul orasului Cernavoda d-na Mariana Mircea, a convocat consilierii locali in aceasta dupa amiaza in sedinta ordinara a lunii iunie. Pe ordinea de zi se afla mai multe proiecte de hotarari de interes pentru dezvoltarea comunitatii locale.

Unul dintre acestea se refera la aprobarea amplasarii indicatoarelor de semnalizare rutiera in completarea celor existente, in vederea desfasurarii in conditii normale a circulatiei rutiere.Aceasta masura s-a luat in urma constatarilor care aratau ca exista intersectii nesemnalizate rutier conform standardelor cerute de legile in vigoare.
Proiectul de hotarare privind preluarea in administrare de catre Consiliul Local Cernavoda a unui Camin  de nefamilisti si transformarea sa in bloc cu locuinte sociale. Imobilul apartine unei societati comerciale  care nu a efectuat platile cuvenite catre administratia locala si ca urmare  s-a aplicat titlul executoriu. Imobilul este nelocuit in acest moment si se afla in zona Columbia. Spatiille existente se vor recompartimenta si renova astfel incat in final sa rezulte 80 de unitati locative ce vor fi repartizate pe baza unor criterii de selectie aprobate de Consiliul local in conditiile legilor.
Alte proiecte de hotarari ce vor fi discutate de consilierii locali mai sunt : aprobarea conditiilor de acordare a mesei la cantina de ajutor social, stabilirea conditiilor de acordare a serviciilor de ingrijire la domiciliu si plata acestora, preluarea asistentei medicale comunitare si asistentei medicale desfasurate in unitatile de invatamant, modificarea programului de functionare pentru baruri si restaurante.

Biroul de presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii