Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Europei la Cernavoda - 07.05.2009

ro

07 May, 2009 18:32 699 Marime text

7 mai 2009

Comunicat de presa

· Ziua Europei  la Cernavoda
Primaria orasului Cernavoda organizeaza vineri 8 mai, mai multe actiuni cu ocazia Zilei de 9 mai -  Ziua Europei.
Incepand cu ora 9.00 pe strazile principale ale orasului se va organiza un cros la care vor participa elevi  din scolile generale si din licee. Startul competitiei se va da de pe strada Medgidiei iar sosirea se va face in fata Primariei, unde va avea loc si festivitatea de premiere. Castigatorii vor primi diplome si premii in bani iar participantii vor primi tricouri.
In jurul orei 10.30, in zona centrala vor avea loc diverse concursuri de desene pe asfalt, intreceri cu biciclete si triciclete, expozitie de desene pictate la care vor participa copiii din gradinitele orasului. Ei vor primi baloane si stegulete cu insemnele UE, diplome si dulciuri. Actorii teatrului din Cernavoda costumati in personaje de poveste se vor afla printre copii, intretinand  atmosfera de sarbatoare.
Dupa – amiaza, Consiliul tinerilor implicat si el in organizarea acestor actiuni va derula in randul tinerilor din licee, concursul de cultura generala Tinerii si Europa. Ei isi vor testa colegii in ceea ce priveste cunostiintele despre UE. Castigatorii concursului vor fi anuntati prin intermediul postului local de radio si vor fi premiati de primarul orasului, d-na Mariana Mircea.

Biroul de presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii