Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD ora 14 Comunicat de presǎ - 06.12.2009

ro

06 Dec, 2009 21:25 1031 Marime text

Aşa cum era de aşteptat, neregulile semnalate de PSD pe parcursul derulǎrii primului tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale din acest an, se repetǎ şi în turul doi.

Practicile ilegale ale PDL-ului din localitatea Albeşti se desfǎşoarǎ şi astǎzi! Mai exact ne referim la faptul cǎ în localitatea condusǎ de primarul PDL Gheorghe Moldovan, este semnalat şi astǎzi un numǎr record de turişti, care au „vizitat", deloc surprinzǎtor, secţia specialǎ de votare din localitate.

Totodatǎ, informaţiile primite atât de la observatori, dar şi de la reprezentanţii PSD, aratǎ cǎ în secţiile de votare din Albeşti sunt multe materiale de propagandǎ ale PDL-ului, care nu au fost îndepǎrtate, aşa cum prevede legea.

De asemenea, cu ocazia desfǎşurǎrii procesului electoral, persoane subordonate pedeliştilor efectueazǎ nestingherite transport de persoane cu autobuzul şcolar cǎtre secţiile de votare.

Neregulile semnalate, aşa cum era normal, au fost aduse atât la cunoştinţa preşedintelui secţiei de votare, dar şi a poliţistului care asigurǎ ordinea publicǎ. Din nefericire, aceştia au tratat cu o indiferenţǎ totalǎ neregulile semnalate de reprezentanţii PSD Constanţa. Astfel, tragem un semnal de alarmǎ asupra practicilor abuzive al reprezentanţilor PDL şi solicitǎm, urgent, încetarea unor astfel de manevre şi aplicarea sancţiunilor aferente acestor nereguli, pentru ca nicio persoanǎ vinovatǎ sǎ nu rǎmânǎ nepedepsitǎ!

Biroul de presǎ,
PSD Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii