Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD ora 17 30

ro

06 Dec, 2009 21:43 1019 Marime text

Teama de înfrângere îi determinǎ pe reprezentanţii PDL sǎ nu opreascǎ şirul neregulilor din secţiile de votare!

În aceeaşi localitate constǎnţeanǎ condusǎ de un primar PDL-ist, Albeşti, în care am mai semnalat nenumǎrate nereguli, am solicitat preşedintelui Secţiei de Votare 364 S, sǎ îndepǎrteze materialele electorale, din raza secţiei de votare, conform legii.

Sesizarea depusǎ de reprezentantul PSD a fost respinsǎ de preşedintele respectivei secţii de votare, astfel cǎ am înaintat o plângere cǎtre BEJ Constanţa, prin care solicitǎm dispunerea mǎsurilor privind îndepǎrtarea oricǎror materiale electorale de pe o razǎ de 500m din jurul Secţiei de Votare nr 364 S Albeşti.

La sutele de incidente electorale reclamate în întreaga ţarǎ, care poartǎ amprenta PDL-ului, le mai alǎturǎm unul, semnalat de aceastǎ datǎ la Secţia de votare nr 43, din incinta Liceului de Marinǎ situat pe Bd. 1 Mai din municipiul Constanţa. Astǎzi, în jurul orei 16-16.15, o alegǎtoare a semnalat faptul cǎ a constatat cǎ în dreptul numelui sǎu apare deja o semnǎturǎ care nu îi aparţine. În aceastǎ situaţie, putem considera fǎrǎ a greşi, cǎ avem de a face cu o tentativǎ de fraudǎ electoralǎ, materializatǎ în falsul material asupra listei electorale permanente, prin semnarea în fals a unui alegǎtor.

Autorul falsului este numita Sabǎu Marilena, reprezentant PDL în Electoral al Secţiei de Votare, întrucât lista pe care era înscrisǎ alegǎtoarea în cauzǎ, i-a fost repartizatǎ acesteia spre completare de la ora 7 a zilei de astǎzi. Având în vedere gravitatea acestor fapte, am solicitat BEJ Constanţa sǎ dispunǎ mǎsura suspendǎrii şi îndepǎrtarii numitei Sabǎu Marilena, reprezentanta PDL în Biroul Electoral al Secţiei de Votare nr. 43.

Biroul de presǎ,
PSD Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii