Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea RADET a decis sa sisteze furnizarea energiei termice (incalzirii) catre consumatorii sai din municipiul Constanta

ro

20 Apr, 2010 18:21 1160 Marime text

BIROU COMUNICARE ŞI CONTROL    
Nr. C 2844 / 20.04.2010       
        
În atenţia consumatorilor R.A.D.E.T.

Ca urmare a solicitărilor venite din partea Asociaţiilor de Proprietari şi a prognozelor meteo ce anunţă temperaturi exterioare în creştere pe timpul nopţii, conducerea RADET a decis să sisteze furnizarea energiei termice (încălzirii) către consumatorii săi din municipiul Constanţa, începând cu data de 21 aprilie 2010, ora 08:00.
În aceste condiţii, începând cu aceasta dată, RADET va furniza numai apă caldă de consum, în program non-stop.
Având în vedere faptul că urmează o perioadă în care consumatorii RADET pot efectua lucrări de întreţinere, reparaţii şi modernizare a instalaţiilor proprii de termoficare, recomandăm Asociaţiilor de Proprietari să apeleze numai la agenţi economici specializaţi în domeniu, ce pot garanta calitatea lucrărilor. Atragem atenţia ca în cazul înlocuirii instalaţiilor interioare, executantul trebuie să respecte configuraţia proiectată şi să respecte diametrul interior al ţevilor conform fişei tehnice a imobilului.
Totodată, reamintim că Biroul de Comunicare şi Control al R.A.D.E.T. Constanţa se află la dispoziţia consumatorilor, de luni până vineri, între orele 09:00 – 15:00, la sediul R.A.D.E.T. Constanţa din bdul. Tomis nr. 107 (vis-a-vis de Sala Sporturilor), et. 1, tel: 0341 461.220.
Biroul are ca scop preluarea în regim de urgenţă a sugestiilor şi sesizărilor venite din partea consumatorilor. Pentru ca situaţiile sesizate să poată fi rezolvate în timp util, petenţii sunt rugaţi să precizeze în scris problemele cu care se confruntă. Numai aşa R.A.D.E.T. poate dispune măsurile legale ce se impun.
În final, dorim să precizăm că, pentru a semnala situaţii deosebite, consumatorii pot apela non stop Dispeceratul RADET, prin numărul de telefon 0241.61.67.92
Birou Comunicare 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii